Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΕΗΜΟΣΎΝΗ , ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ


από το Νίκο Κομπότη

ΖΗΤΙΑΝΕ ΣΕ ΜΙΣΩ,
     ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ

          ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΗΚΕΙΣ 
                                      ΤΟ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ

                                                                                                                                  Μενέλαος  Λουντέμης

Ο αξιότιμος Κος Ρούσος (δήμαρχος Χαλανδρίου) μετά από μια μανιώδη προσπάθεια να με αποδoμήσει και να με φιμώσει εδώ και 10 μέρες , έστειλε ένα γράμμα, στο οποίο, αντί να απαντήσει στα ερωτήματα που έχω θέσει:  


  1.  Για το νέο χαράτσι που επέβαλε στους υπερήλικες των ΚΑΠΗ και τους ανέργους , με την νέα τιμολογιακή του πολιτική για τη χρήση των αθλητικών χώρων και 
  2. β για την δωρεά ενός mini bus από την Μαρινόπουλος ΑΕ, 
κάνει ένα γενικό απολογισμό της θητείας του στην δημαρχιακή καρέκλα. Το παρακάτω κείμενο είναι πιστή αντιγραφή της απάντησής του στα ερωτήματα που έχω θέσει!!!!!!!!!!

  • Ζήτησα και πήρα από την εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη το ποσό των 10000 ευρώ σε τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

  •   Ζήτησα και πήρα από την VODAFONE, ποσό 5000 ευρώ πέρυσι και άλλα 5000 ευρώ φέτος σε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο

  • Αποδεχτήκαμε ,με απόφαση της οικονομικής επιτροπής, δωρεά ύψους 3000 ευρώ από ενορία της πόλης για ενίσχυση των επιδομάτων σε απόρους

  •   Εκτός της αγοράς των 3 απορριμματοφόρων διεκδικήσαμε, λάβαμε και αποδεχτήκαμε δωρεά και ενός επιπλέον. Προφανώς, κατά τους υβριστές μας, αν το πλήρωναν οι δημότες θα ήταν καλύτερα...


Για την ταμπακιέρα τίποτα. Η μπάλα στην εξέδρα !!!!!

Όταν στριμώχνεσαι και κινδυνεύεις να αποκαλυφθεί ο ρόλος σου, από τα ερωτήματα που σου τίθενται ,έχεις δύο δρόμους διαφυγής:


  1.  Να αποδομήσεις τον ερωτώντα , ως ψεύτη, συκοφάντη, υβριστή, εμπαθή κλπ. και
  2.  Να αλλάξεις τα ερωτήματα που σου τίθενται με δικά σου βολικά ερωτήματα και να αρχίσεις να απαντάς σε αυτά. Μπορεί να μην έχουμε ιδέα από Μαρξ, αλλά τον Γκεμπελςτον παίζουμε στα δάκτυλά μας !!!!

Η απάντηση του αξιότιμου δημάρχου, είναι φανερό ότι δεν είναι άξια σχολιασμού επί της ουσίας, και όχι μόνο ότι δεν απαντά στα ερωτήματά μου. 
Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω το ύφος της.


  •   Τα δύο πρώτα επιτεύγματα, σχετικά με τις εταιρίες , είναι αποκλειστικά  δικά του (Προσέξτε τον ενικό της μεγαλοπρέπειας). Τα δύο τελευταία τα μοιράζεται με την « αυλή» του.!!!

  •  Η δωρεά τελικά από λεωφοριάκι έγινε απορριμματοφόρο !!!!! Δείτε το υπονοούμενο.

               Δείτε την εμμονή, ότι όποιος ερωτά είναι υβριστής.
     Στα 2 κείμενα μου τον μόνο υβριστικό γι’ αυτόν  χαρακτηρισμό που του απηύθυνα είναι ότι τον αποκάλεσα Αριστερό. 

               Ζητώ  ταπεινά συγνώμη , δεν θα το ξανακάνω.

     Δείτε τον αισχρό και φθηνό λαϊκισμό (αν το πλήρωναν οι δημότες θα ήταν καλύτερα;) Γιατί τώρα ποιος το πλήρωσε και μάλιστα σε πολλαπλάσια αξία.

ΥΓ. Θέλω να τονίσω ότι αυτή η  «αντιδικία» δεν έχει καμιά  προσωπική χροιά από την μεριά μου, όπως θέλει να την υποβαθμίσει ο αξιότιμος δήμαρχος, Είναι βαθιά πολιτικό-ιδεολογική και είναι πασιφανές δυστυχώς ότι δεν την αντέχει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου