Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Νέα Φιλαδέλφεια-Βίντεο: Καταστροφές σε σπίτια, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, βγήκαν μέχρι ψάρια στη στεριά!

Καταστροφές στη Νέα Φιλαδέλφεια από την έντονη νεροποντή. Στην οδό Σκρα (Αγία Μαρίνα) ο χείμαρρος που σχηματίστηκε παρέσυρε διερχόμενα και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στην οδό Κίρκης στους Απόμαχους Νέας Φιλαδέλφειας, το ποτάμι ξεχείλισε, παρέσυρε αυτοκίνητα και πλημμύρισε κατοικίες και καταστήματα.
Μάλιστα στα ισόγεια κατοικιών που πλημμύρισαν, βρέθηκαν μέχρι και ψάρια!


Μέχρι και ψάρια στη στεριά...
Μέχρι και ψάρια στη στεριά…
Το πιο παράξενο φαινόμενο που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ένα τεράστιο χέλι επί της οδού Κίρκης να προσπαθεί να επιστρέψει στα νερά του ποταμού! Η οδός Σοφούλη (Απομάχων) μετατράπηκε επίσης σε Χείμαρρο, ενώ είχαμε και εγκλωβισμό οχήματος και του οδηγού του χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα.

Δείτε τα ΟΛΑ στο Βίντεο-Ρεπορτάζ του Fx-news.gr




Προβλήματα στο βόρειο τομέα από την έντονη κακοκαιρία και τον ανεμοστρόβιλο












Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκάλεσαν τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα αλλά και ζημιές με πτώσεις δέντρων και καταστροφή δικτύων ηλεκτροδότησης και ύδρευσης. Ιδιαίτερα στο βόρειο τομέα ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε το μεσημέρι Ψυχικό, Φιλοθέη, Μαρούσι και Χαλάνδρι δημιούργησε σημαντικά προβλήματα.

Η Πολιτική Προστασία του βόρειου τομέα της Περιφέρειας Αττικής υπό τις οδηγίες του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου έθεσε όλο το μηχανισμό της σε ετοιμότητα και κινητοποιήθηκε άμεσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε συνεργασία με Πυροσβεστική και Δήμους τα προβλήματα, που θα μπορούσαν να απειλήσουν την ασφάλεια, τη ζωή ή την περιουσία των πολιτών.

Κλιμάκια υπαλλήλων της Περιφέρειας διενεργούν αυτοψίες στα σημεία που υπάρχουν καταστροφές.

Τα στοιχεία όπως κατεγράφησαν σε συνεργασία με το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού σώματος από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης έχουν ως εξής για τους 12 Δήμους του βόρειου τομέα:

Μεταμόρφωση: 55 κλήσεις (κυρίως για αντλήσεις και κάποιες κοπές δέντρων)

Οδός Γκινοσάτη: απεγκλωβισμός ατόμων από ΙΧ, λόγω υψηλής στάθμης υδάτων

Οδός Γ. Παπανδρέου: άντληση υδάτων από το υπόγειο super market

Κηφισιά : 160 κλήσεις

Οδός Αριστείδου: απεγκλωβισμός ατόμου από κατοικία

Ν. Ερυθραία: 57 κλήσεις

Οδός Πανόρμου: άντληση υδάτων από το προαύλιο παιδικού σταθμού

Απαντλήσεις υδάτων από υπόγειες γέφυρες εθνικής οδού

Εκάλη : 29 κλήσεις

Μαρούσι : 15 κλήσεις

Χαλάνδρι : 12 κλήσεις (κυρίως κοπές δέντρων)

Πεύκη : 4 κλήσεις

Λυκόβρυση: Άντληση υδάτων από την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντους

Φιλοθέη-Ψυχικό: 5 κλήσεις (προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από τις πτώσεις δέντρων αλλά και στύλων της ΔΕΗ)

Η Περιφέρεια Αττικής με γνώμονα την προστασία του πολίτη, παραμένει σε επιφυλακή για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ


Τι συνδέει την φασίζουσας έμνπευσης αγωγή στην Πλατεία με τηλεοπτικό κανάλι,  τις μετοχές του, καργαριστερούς εκλογομάγειρους υποβολείς και .... ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΤΑ;;;;

ΟΧΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..... "ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ";

ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡOΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



Δεν ζήτησε το προαύλιο αλλά την κλειστή αίθουσα γυμναστικής ο ΓΣΧ, όπως διευκρινίζει ο Θ. Μακρής που συμμετείχε στην επιτροπή που έλαβε ομόφωνα αρνητική απόφαση.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ διευκρινίζει ότι η απόφαση έλαβε υπόψη της και την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Εναντίον αυτής της απόφασης προσφεύγει ο Νίκος Πανταζής στην αποκεντρωμένη διοίκηση.