Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕI ΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! ΕΔΕΙΡΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ "ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ" ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ!!!!


ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ .....

Πήγε ένας συμπολίτης μας να αγοράσει φακές από το ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ το πρωί, στο 9ο δημοτικό στο Πολύδροσο.

Εκείνη την ώρα ήταν εκεί και "δικός μας" από το Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία για να ψωνίσει λάδι.

Οι "ημέτεροι" των οργανωτών του δήμου (έτσι νομίζουν όλοι, ότι το ΜΑΖΙ είναι του δήμου,) - μου λέει ο αυτόπτης σύντροφος μου - έμπαιναν με τα αυτοκίνητά τους στο προαύλιο του σχολείου για να φορτώσουν τα προϊόντα που ψώνιζαν, εμείς οι άλλοι ... όξω.

Το πόπολο έπρεπε να βρει να παρκάρει μέσα στην γειτονιά, δυο - τρία τετράγωνα παρακάτω από το σχολείο και να κουβαλάνε την φακή και τους γίγαντες Φλωρίνης (σε οικονομική συσκευασία τόνου) στον ώμο.

Ένας συμπολίτης μας (με μουστάκι και αμάξι  χρώματος μπλε, μάρκας TOYOTA ) απαίτησε και αυτός  να περάσει  με το αυτοκίνητό του μέσα στο προαύλιο για να φορτώσει φάβα Φεναιού και ρύζι νυχάκι από τον παραγωγό κατ΄ευθείαν, χωρίς μεσάζοντες,  βλέποντας τους άλλους - τους κολλητούς των καργαριστερών να έχουν "ειδική μεταχείριση".
 (Αυτοί που έμπαιναν  "ήταν του κόμματος" φαίνεται, που λέει και ο Γκρούεζας).

"Απαγορεύεται να μπείτε μέσα με το αυτοκίνητο" του είπε ο κομεράντ της διοργάνωσης, που έκανε νούμερο - πόρτα.
- Μα οι άλλοι πώς μπαίνουν; Να μπω και γω που έχω και την μέση μου ....
-Αυτοί είναι άλλο. Πάρτε από εδώ το αμάξι τώρα.
- Όχι θα το αφήσω εδώ τότε για λίγο, μεχρι να φορτώ .... (δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση ....)

- ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ;
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΙΛΕΣ!!!!

Τα βλέπει ο δικός μας (άλλος αυτός ....) και ζητάει τον λόγο!
(Τι παιδιά και αυτοί οι δικοί μας, τσουπ, μες την μέση ... Δεν κάθονται και λίγο φρόνημα να είναι ήσυχα παιδιά - καθώς πρέπει ήσυχοι πολίται  που να  βλέπουν απαθείς να βαράνε οι εξουσιαστές τους συμπολίτες τους και να συνεχίζουν να κάνουν ήσυχα και αμέριμνα την δουλειά τους σαν καλά και ευυπόλυπτα φυτά .... Εμ, τέτοιοι είναι. Αλλιώς θα βάζανε τον Νταβία μπροστά αν ήταν σοβαροί, άλλωστε; Ότι σκατά είναι ο πρόεδρος είναι και οι από πίσω του, τες πάντων ....)

- ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ, ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; πετάγεται ο δικός μας.

Με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρου της διοργάνωσης δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις η συμπλοκή και δεν σβερκώθηκε και ο δικός μαςμε  κανέναν καργαριστερό να γίνει στο 9ο ... η μάχη του Στάλινγκραντ.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;

ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ "ΕΞΟΥΣΙΑ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;;;;

Για λίγο χαλαρώστε γιατί πλέον δίνετε καθημερινά συνολικά στην αριστερά και την ευρύτερη παράταξη κακό όνομα!

Έλα, για συνέλθετε, που βλέπετε την σκιά σας και νομίζετε ότι είναι το μπόι σας!
Τι νομίζετε; Ότι είστε πλειοψηφία στο Χαλάνδρι;

Προσέξτε Καραμήτροι γιατί τα ανεμομαζώματα γίνονται διαολοσκορπίσματα πριν πεις .... ρεβύθι.

ΑΚΟΥ ΒΑΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ..... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ....

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, ΚΙΤΣ, ΚΙΤΣ, ΚΙΤΣ .......
  
ΥΓ: ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ .... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ .....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ....

Σε κοινοποίηση του δελτίου τύπου της παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ σε σελίδα στο fb, αντέδρασε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος με το γνωστό δημοκρατικό και διαλεκτικό του ύφος.
 "Ανάξια απάντησης ακατάσχετη ψευδολογία"!


Πώς το έλεγε να δεις εκείνος ο μετακλητός υπάλληλος του Μαυρογυαλούρου όταν διέψευσε μόνος του την παραίτησή του υπουργού;

Εγκαίνια έκθεσης για την Απελευθέρωση της Αθήνας


Εγκαινιάστηκε η έκθεση αρχειακού και φωτογραφικού υλικού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Αθήνας

Ρ. Δούρου: «Εγκαινιάζουμε σήμερα μία έκθεση που αποτελεί την εκπλήρωση ενός χρέους μνήμης προς την πόλη των Αθηνών»

Την έκθεση «Αθήνα 1940-1944. Η πόλη και οι άνθρωποί της - Πόλεμος Κατοχή, Αντίσταση, Απελευθέρωση» εγκαινίασαν σήμερα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργο Καμίνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου. Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

  • «Εγκαινιάζουμε σήμερα μία έκθεση που αποτελεί την εκπλήρωση ενός χρέους ετών. Ενός χρέους μνήμης προς την πόλη των Αθηνών. Ενός χρέους Ιστορίας προς τους πολίτες. Μίας υποχρέωσης της Πολιτείας προς τη σύγχρονη ιστορία της πρωτεύουσας.
  • Οι εορτασμοί αυτοί καλύπτουν ένα σημαντικό κενό, και μάλιστα με τον πιο αξιόπιστο, επιστημονικά άρτιο τρόπο. Εκείνον της δράσης σοβαρών ιστορικών –επιστημόνων. Της δράσης που για πρώτη φορά ξεφεύγει από τη σφαίρα των εθιμοτυπικών εορτασμών, δίνοντας έμφαση στη δημόσια πρωτοβουλία για ιστορικούς περιπάτους καθώς και παρεμβάσεις σε χώρους της πόλης, που αναδεικνύονται σε τόπους μνήμης.
  • Μια πρωτοβουλία εορτασμού πολλαπλά χρήσιμη. Χρήσιμη γιατί υπομνηματίζει ιστορικά χώρους της πόλης. Χρήσιμη γιατί συνδέει το χθες με το σήμερα. Χρήσιμη γιατί νοηματοδοτεί μια αντίληψη για την ιστορία, μακριά από εργαλειακές και ιδιοκτησιακές προσεγγίσεις.
  • Σήμερα στην Αθήνα δεν γιορτάζουμε απλά την απελευθέρωση της πρωτεύουσας. Επιχειρούμε να προσεγγίσουμε ένα ιστορικό γεγονός με εκείνο τον τρόπο που δεν θα το καθιστά μουσειακό αντικείμενο αλλά σύγχρονο πρόταγμα, αφετηρία αντίστασης απέναντι στις επικίνδυνες αναθεωρητικές λογικές που αναπτύσσονται πάνω στην άγνοια και την αδιαφορία.
  • Αυτές οι εκδηλώσεις μπορούν ακριβώς να λειτουργήσουν ως η αποτελεσματικότερη ασπίδα προστασίας απέναντι σε αυτή την τάση άγνοιας, αδιαφορίας, ενίοτε και διαστρέβλωσης της ιστορίας μας, της μνήμης».
Η έκθεση, με ελεύθερη είσοδο, που φιλοξενείται στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Αθήνας. Θα διαρκέσει ως τις 31 Οκτωβρίου και στους επισκέπτες θα μοιραστούν 6.500 DVD και CD με υλικό από το Αρχείο της ΕΡΤ, η οποία έχει την ευθύνη των προβολών της έκθεσης και συμμετέχει σε αυτήν με φωτογραφικό υλικό. Παράλληλα, θα λειτουργεί θεματική έκθεση βιβλίου υπό τη μέριμνα της Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Απελευθέρωσης της Αθήνας στην ιστοσελίδα: www.freeathens44.org

ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Συναγερμός σήμανε εχθές το βράδυ στις αρχές στην περιοχή του Χαλανδρίου, καθώς ένας άνδρας, σε ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Τριπόλεως 9, πυροβόλησε στον αέρα, πιθανότατα με καραμπίνα και συνεχόμενα. Την τελευταία ώρα ο άνδρας έχει μπει μέσα στο σπίτι του.


 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, περίπου 40 ετών, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και απασχόλησε τις αρχές πριν από λίγες ημέρες, οπότε και αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο σπίτι του.

ΠΗΓΗ: ZOYGLA.GR

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ