Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ (πρώην) ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο αυτό αν το έκανε ο Κουράσης θα τον κρεμάγαμε μπροστά από την Εθνική Τράπεζα στην πλατεία.

Με δήμιο τον Γερολυμάτο με τον γκασμά σε θέση "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ"!

Διαδηλώσεις, ντουντούκες, πανώ και τρικ θα γέμιζαν το Χαλάνδρι.

Η ΣΤΑΣΗ θα έβγαζε φύλλο που θα μίλαγε για ξεπουλημένους, προδότες, ποντίκια, νέα κατοχή, υπηρέτες των Γερμανών κλπ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, μόνο εμείς θα φωνάζουμε και ο Ρούσσος θα μας λασπώνει και θα μας απειλεί ( βλ. ΥΓ).

ΑΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ:

Οι 2 ΧΕΥ της Αττικής οδού στην Ηρακλείτου και την Λ. Πεντέλης πέρασαν - ως γνωστό από το ελληνικό δημόσιο στο ΤΑΙΠΕΔ για να αξιοποιηθούν.
Να βρεθούν σου λέει ο νεοφιλελές επενδυτής για να τα αξιοποιήσει, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας (σου λέει ο νεοφιλελές) και να αναπτυχθεί η οικονομία (σου λέει ο νεοφιλελές).

Ε ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ!

Είναι ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ της νεοφιλελεύθερης καργαριστεράς.
ΔΗΛΑΔΗ .... ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, "ο δήμος ως φορέας της Γενικής Κυβέρνησης"
 θα πληρώσει το ΤΑΙΠΕΔ για να αγοράσει την ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ για να κάνει χώρο για την καθαριότητα (σου λέει).

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ και τα λεφτά ΣΟΥ από την ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ με πρόσχημα της καθαριότητα, τα τελευταία τρία χρόνια που σε ληστεύουν  ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ..... ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ;
Γιατί οι άλλοι δήμοι που δεν διατηρούν τόσο υψηλά ταμειακά διαθέσιμα ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ στους δημότες τους. 
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

Και δεν ντρέπονται οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ (καλά αυτοί πες είναι κυβερνητικοί πλέον και έχουν πρόβλημα κομματικής πειθαρχίας), της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι της "εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ κλπ συγγενείς) που συμφωνούν να γίνει αυτό και το υπηρετούν.

ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΜΕ!!!
"ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ".
(ή θα μας μηνύσουν;)

Μόνο οι Ινδιάνοι (Τσερόκι, Απάτσι, Μόικανς κλπ) αναγκάζονταν από τους κατακτητές τους  καμπόϋδες να πληρώνουν για να χρησιμοποιούν την γη των προγόνων τους.

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;;;; (επόμενη ανάτηση)

ΥΓ: 
ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Πείτε στον εκλεκτό σας ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ότι ΑΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ να αναφερθεί στην παράταξή μας και στην κάθοδό της στις εκλογές λασπώνοντας μας ως "παράταξη που φτιάχτηκε για να τον εκβιάζει" ο σεβασμός μου το απόρρητο  των εσωκομματικών προεκλογικών συζητήσεων ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - με ευθύνη του - και αυτό δεν θα είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ξέρετε.

Όπως ΞΕΡΕΤΕ ότι εμείς είχαμε αποδεχτεί ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
 

Και ΞΕΡΕΤΕ ποιοι φταίνε και ποιοι μας είπαν "ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ".

ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΣΑΣ και μασάτε, ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, το μόνο που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:

ΚΑΘΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΛΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ!

Μαζέψτε τον γιατί όλα έχουν όρια.
ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΧΥΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ.

Και επίσης πείτε στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ  αν είστε κόμμα που πιστεύει και υπηρετεί ή καταγγέλει και δεν εφαρμόζει,  την ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ διότι αυτά είναι για τους ΑΣΤΟΙ ενώ αυτοί είναι .. ΒΡΑΣΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου