Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΥΣ



Το θράσος τους υπερβαίνει τα όρια.

¨Εχουν κάνει την πολιτική εξαπάτηση επιστήμη.

Εκείνοι που πρόπερσι - το 2014 - ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ - τώρα φωνάζουν ότι ήταν σταθερά πάντα με την κατάργηση.

Και αντί να ντρέποτναι ο  Ρούσσος απειλεί τον Νταβία με νέα αγωγή γιατί λέει έγραψε για "κυπριακή offshore".

"Καπνίζοντας" από τα αυτιά παρουσία μελετητών, υπηρεσίας και δημοτικών συμβούλων - που βέβαια δεν αντέδρασαν για την συμπεριφορά του δημάρχου - ο Ρούσσος απαίτησε από τον Νταβία να κατεβάσει την ανάρτηση. "50000 ευρώ θα σου πάρω", φώναζε ο δήμαρχος. (ΝΕΥΡΑΚΙΑ; ΞΥΔΙ!)

Ο δήμαρχος που αύριο εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο να πάρει απόφαση να κάνει ανάρτηση μιας μελέτης που:

  • - Έρχεται σε ολοφάνερη σύγκρουση με το ισχύον ΓΠΣ της πόλης, στο οποίο η Ελευθέρα Πεντέλης (που κατάργησαν με μαγικό τρόπο οι μαθητευόμενοι μάγοι) αναφέρεται στο Βασικό Οδικό Δίκτυο και που χωρίς την αναθεώρησή του καμία πιθανότητα να εγκριθεί η πολεοδομική μελέτη της περιοχής του Π. Πολίτη δεν υπάρχει.
Το μόνο που θα επιτύχει η αυριανή απόφαση είναι να δημιουργήσει τετελεσμένα, να συγκαλύψει τις ευθύνες της πλειοψηφίας  και να δημιουργήσει νέες οικονομικές απαιτήσεις από τον μελετητή.

  • - Δεν συνοδεύεται από κυκλοφοριακή μελέτη για την υπό ένταξη περιοχή η οποία πλέον στερείται τον κεντρικό δρόμο με βάση τον οποίο είχε ρυθμιστεί.
  • - Δεν συνοδεύεται από τις προβλεπόμενες από το νόμο γεωλογική και περιβαλλοντική μελέτη.

Παράλληλα με  την εκδίκαση των ενστάσεων με βάση την εισήγηση του μελετητή που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας ζωής:

  • - Με ΔΕΚΤΗ ένσταση της Τράπεζας της Ελλάδος για την έκταση του Νομισματοκοπείου ανοίγει ο δρόμος για την κατάργηση του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου στο νομισματοκοπείο και την έκταση του αθλητικού χώρου της αλάνας (γήπεδο Απόλλωνα) ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΗΝ "ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για να γίνει κατανοητό πώς η διοίκηση αντιμετωπίζει την .... δημοκρατική διαδικασία και τους αιρετούς (αναζητήστε το στην 8η σελίδα της λίστας που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ: Να ενταχθεί το αίτημα της Τράπεζας στην επικείμενη πολεοδομική μελέτη. (ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ έτσι;)
ΕΙΣΗΓΗΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΗ Ε.Π.Ζ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ!!!!

(Αν εσείς καταλάβατε τι έγινε δεκτό να μας κάνετε και εσείς μια αγωγή).

- Με Δεκτή ένσταση του Αμερικανικού κολεγίου (!!!!!) αλλάζει η ρυμοτομία στην περιοχή. Του Αμερικανικού Κολεγίου που υποτίθεται ότι δήλωναν ότι θα του πάρουν και εισφορά σε γη!

  • - Όλα τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής - κυρίως το ACS και το Ίδρυμα Κουρτέση   - αντί να χαρακτηρίζονται "ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΧΩΡΟΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ" έχουν χαρακτηριστεί ΟΤ αφήνοντας ανοικτό να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, αντί αν δεσμευτούν ως προς την χρήση τους.

Η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ.

ΔΕΝ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ - αφού είναι βέβαιο ότι αν δεν προηγηθεί αναθεώρηση ΓΠΣ δεν πρόκειται να εγκριθεί και αυτό που κάνει είναι ότι εξαπατά άλλη μια φορά τους ταλαίπωρους κατοίκους του ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.

Αυτή τη φορά όμως θα είναι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΥΓ 1: ¨Οσα γράφονται σε αυτή την ανάρτηση σχετικά με τις ενστάσεις αλλά και η ένσταση της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ OFFSHORE, ενός από τα φιλέτα της υπό ένταξης περιοχής μπορείτε να τις βρείτε στην απόφαση της Ε.Π.Ζ που αύριο θέλουν να επικυρώσουν στο Δ.Σ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου