Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΧΑ! "Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ"



ΧΑΧΑ! "Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ"

Αυτό είπε ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος εχθές, ειρωνευόμενος (ο απερίσκεπτος) τον Νταβία κατά την σύσκεψη για το Πεύκο Πολίτη, όταν παρευρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι αναζητούσαν την θέση των οικοπέδων τους στον χάρτη της πολεοδομικής μελέτηςμ όπως αυτός διαμορφώθηκε μετά την κατάργηση της Ελ. Πεντέλης.

"Αυτή είναι η διαπλοκή του Χαλανδρίου" είπε - νομίζοντας ότι τρολλάρει τον Νταβία - ο δήμαρχος.
Για να αποκτήσει συμμάχους για το επόμενο θέμα, όπου ήθελε να οδηγήσει την συζήτηση. Μετά το "χαζοκαλαμπουράκι" άρχισε  να ουρλιάζει: "Εγραψες για offshore .... Θα σου κάνω αγωγή. Θα σου πάρω 50 χιλιάρικα" .

Ρούσσος καπνίζων.

Ο Νταβίας τον έγραψε και συνέχισε να συζητάει με τους μελετητές επί της ουσίας λέγοντάς του όμως "ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΓΩΓΗ".

Αλλά μια και - νομίζει - ότι μας τρολλάρει ο μεγάλος αυτός  δήμαρχος να του κάνουμε δημόσια ένα ερώτημα γιατί είναι ικανός να μην έχει πάρει και χαμπάρι. Μήπως ασχολείται με τον δήμο; ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ fb προσπαθεί να τρομοκρατήσει όσους τους κάνουν κριτική.

Ξέρεις - λοιπόν δήμαρχε -  ποιο ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΤΕΛΕΧΟΣ γαλάζιας απόχρωσης - όπως άλλωστε και όλοι οι συνεργάτες σου - προερχόμενο από δήμο παραλίας μεριά, είναι εκπρόσωπος κυπριακής offshore με μεγάλα συμφέροντα στο Π. Πολίτη;
Κυπριακής offshore που εμφανίζεται να  δηλώνει έδρα .... έναν οίκο Ευγηρίας;;

Θέλετε να συνεχίσουμε;;;;
ΜΗΝ ΞΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ!

Που θα μας τρολάρεις κιόλας χασκογελώντας, γιατί πιστεύουμε ότι στο Χαλάνδρι  ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ....

ΕΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΜΗΝ ΧΕΣΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου