Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Για τον Σταύρο



Με έκπληξη πληροφορήθηκα πως το καφενεδάκι της Ολύμπου άλλαξε χέρια. Ο Σταύρος Αλεξόπουλος, η ζωντανή ιστορία του πάρκου "Σπύρος Πέτσας", δε θα σερβίρει πια καφέ, δε θα προσέχει πια τα πιτσιρίκια, δε θα ποτίζει πια το γκαζόν, δε θα αλλάζει πια τις περιφράξεις, δε θα συντηρεί πια την παιδική χαρά, δε θα "τσακώνεται" πια με τις υπηρεσίες του Δήμου, δε θα κερνάει πια μπύρες και ούζα τους μπαμπάδες και τις μαμάδες, δε θα οργανώνει πια βραδιές Ολυμπιακού... Ο Σταύρος θα συνεχίσει κάπου αλλού, ωστόσο όπου και να βρίσκεται ο Σταύρος θα είναι το πάρκο και το πάρκο ο Σταύρος.

Προσωπικά θέλω να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην όποια νέα του δραστηριότητα και να του αφιερώσω τη συνέντευξή του στη Βικτωρία στο πρώτο meno@halandri τον Οκτώβριο του 2011................

Κλείνοντας και μη γνωρίζοντας το νέο κάτοχο του καφέ "Ολύμπου και Εδέσσης" θέλω να του ευχηθώ να συνεχίσει στα βήματα του Σταύρου, να αγαπήσει το πάρκο και να μας κερδίσει κι αυτός με τη δουλειά του και τη συμπεριφορά του.


Kώστας Αγγελής,
Δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου, αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης 2011-2012, πρόεδρος Αετοπούλειου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου