Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12.30 ΚΑΙ ..... ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΗΓΕ



Σε μια απόπειρα να έχει άλλοθι για τις αντιδράσεις εναντίον του,  ο Σίμος Ρούσσος, αντιφράσεις τεσσάρων - τουλάχιστον - δημοτικών παρατάξεων,  από την αθέτηση του λόγου του - όπως αυτός διατυπώθηκε σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του ΔΣ σχετικά με τον χειρισμό των μεγάλων θεμάτων της πόλης - που πλέον ο Ρούσσος και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θεωρούν ότι είναι περίπου ΤΣΙΦΛΙΚΙ του ευκαιριακού 18% τους - ενημέρωσε εχθές το μεσημέρι τους επικεφαλής - μετά την συνεδρίαση της ΟΕ . ότι ο μελετητής του Πεύκο Πολίτη Νίκος Ιωνάς και η ομάδα του θα - μας κάνει την τιμή - να έρθει σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι για να ενημερώσει τους φυλάρχους των Χαλανδραίων Ιθαγενών για το πώς έχει καταλήξει το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής μετά την απόφαση κατάργησης της Ελ. Πεντέλης.

Πώς οργανώνεται πλέον κυκλοφοριακά η περιοχή;
Τι έγινε με τις ιδιοκτησίες που από κάτω από τα πόδια τους θα περνάει το ΜΕΤΡΟ;

Την Τετάρτη συγκάλεσαν ξαφνικά το δημοτικό συμβούλιο και εχθές κάλεσαν τους επικεφαλής των παρατάξεων ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ και μάλιστα σε ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΩΡΑ για αν ενημερωθούν για  όσα έχουν κάνει εν κρυπτώ Ρούσσος, Γερολυμάτος, Ιωνάς.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ή αργάσχολοι.

Δεν θα πούμε τίποτα επί της ουσίας τώρα ανταποκρινόμενοι σε γραπτή  παράκληση του Γερολυμάτου  να μην δημοσιοποιηθεί κάτι πριν την ενημέρωση.

Μένουμε μόνο στο διαδικαστικό που αναδεικνύει τον άθλιο, αντιδημοκρατικό τρόπο που αντιμετωπίζεται η αντιπολίτευση.

Ο Γιώργος Θωμάς μας κάλεσε τηλεφωνικά και μας εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του: "ΕΧΩ ΕΦΕΤΕΙΟ, πώς δεν θα πάω; Τι διαδικασίες είναι αυτές ρε Άγγελε; ¨Ενα χρόνο περιμέναμε αυτή την συνάντηση που μας είχε υποσχεθεί και την προσδιορίζει σε εργασιμη ώρα ενημερώνοντας μας μία μόνο μέρα πριν; Γιατί κάθε απόγευμα έχουτν και μια εκδήλωση μεταξύτους;"

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΗΣ, πιστεύοντας ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια.

Αναγκαστικά θα αφήσουμε πάλι την εργασία μας στις 12.30 και θα είμαστε εκεί. 

Για να μην αφιερώσουν οι ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ (ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ) καμία ώρα παραπάνω στον δήμο.

Αλλά την χάρη να ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (όσες έχουν τέλος πάντων) στις επόμενες γενιές Χαλανδραίων δεν θα τους την κάνουμε, όποια μεθόδευση και αν σκεφτούν ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου