Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΕ - ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ - ΓΑΜΩ!


Το μουστάκι και το μούσι ......
Κάνοντας έρευνα για το προηγούμενο άρθρο στο διαδίκτυο, στο σερφάρισμα έπεσα πάνω σε ένα άρθρο του aftodioikisi.gr με τίτλο:

"ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ" που δεν το είχα δει όταν ανέβηκε - τον Ιούνιο και σας προτείνω να διαβάσετε ΟΛΟΙ.

Εκεί ο Κώστας Γερολυμάτος αναλύει λεπτομέρειες για το καργαριστερό "όραμά" του "ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ" σχολείου, ενός ιδιωτικού δηλαδή σχολείου - με αριστερό φερετζέ όμως - και τα προβλήματά που αντιμετωπίζει ο ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ αυτοδιαχειριζόμενου (ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ - ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΡΑ) παιδικού σταθμού και φροντιστηρίου - ο οποίος όμως δεν παίρνει κέρδος (σου λέει) αλλά ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ι (βαφτίζεις το κρέας ψάρι και καθάρισες).

Είναι λέει λύση γιατί οι δήμοι δεν μπορούν!!!!
Δεν μπορούν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ και γιατί μειώνει τις θέσεις ο αρμόδιος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ όμως.
Εκεί που θέλει ο δήμος (βλ ΑΓΙΑ και ΜΑΡΟΥΣΙ) ΜΠΟΡΕΙ!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ που είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του "αυτοδιαχειριζόμενου" παιδικού σταθμού και φροντιστηρίου στο Χαλάνδρι δεν μπορεί, σου λέει, ο δήμος.
Ο Κώστας Γερολυμάτος.

Ο Κώστας Γερολυμάτος, ο "αριστερός" που κατάργησε την διακομματική επιτροπή επιλογής παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για να κατανέμει μόνος του τα (πολιτικά) πελατάκια και μείωσε ΞΑΝΑ τις θέσεις σε αυτούς αντί να υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση "ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ" (ή τουλάχιστον το "όλα τα παιδιά").

ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

Αν δεν είχε τον ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΦΕΡΕΤΖΕ η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του Κώστα Γερολυμάτου  για το ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΑΣΙΜΒΙΒΑΣΤΟ θα μίλαγαν ΟΛΟΙ.
Για το ηθικό ασιμβίβαστο να είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ στους οποίους είναι πολιτικά προϊστάμενος και τους οδηγεί ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε συνεχείς συρρικνώσεις και κλεισίματα, με καταγγελίες όταν ήταν αντιπολίτευση και με μειώσεις θέσεων τώρα που είναι ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ.

ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Αλλά βάλαμε τον "αυτοδιαχειριζόμενο" φερετζέ, δεν πληρώνουμε βέβαια ΦΠΑ στο κράτος όπως τα άλλα φροντιστήρια που έχουν οι .... κακοί ιδιώτες επιχειρηματίες που .... κερδοσκοπούν, ονομάζουμε το κέρδος που βάζουμε στο παντελόνι "μισθό" (που το ύψος του τον καθορίζουμε μόνοι μας) και είμαστε και ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

ΗΘΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΝΟΜΙΜΟ;

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου