Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ ....




Μας γράφει ο αναγνώστης:
Χθες το απόγευμα πήγα στο ΚΕΠ, το κεντρικό, της πλατείας, για μια θεώρηση γνήσιου υπογραφών.

Είχε λοιπόν μια ωραία ταμπέλα ότι μέχρι τέλος Αυγούστου (δεν θυμάμαι από πότε γιατί ζοχαδιάστηκα) θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 16.00

Το γραφείο τύπου του Δήμου που είναι λαλίστατο όταν τα μικρογραμμάρια μούστου στη μουσταλευριά ξεπερνάνε τα όρια, που βγάζει ανακοίνωση για το τι φαγητό έφαγε ο δήμαρχος και όλα αυτά τα ενδιαφέροντα, δεν θα έπρεπε να έχει φάτσα – κάρτα στο site ότι για αυτό το διάστημα το ΚΕΠ θα υπολειτουργεί; 

Όταν δεν υπάρχει κάτι με φωτογραφία του Ρούσου, δεν αξίζει να ανακοινώνεται;

Μήπως έχει βγει τέτοια ανακοίνωση, κάπου κρυμμένη, κι εγώ τους αδικώ;

Μπορείς να το δεις κι αν είναι έτσι για να τα χώσουμε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 

Μας έκανες να μπούμε στο site του δήμου για να το ψάξουμε και έτσι είδαμε το προηγούμενο θέμα:  ξαναβάλανε - ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ - τις ψευτοκανονιστικές (βοήθειά σας εκεί που μένετε, στο ΠΑΡΚΙΝΚ των νυχτομάγαζων).

Είχε όμως - να τα λέμε και αυτά - και ένα δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ για ανάκληση σταφίδας σουλτανίνας (ή μοσχάτου, δεν είμαι σίγουρος για την ποικιλία, δεν είναι της ειδικότητός μου η αμπελουργία). 
Το δελτίο τύπου αυτό (για την σταφίδα) είναι μια έμπρακτη απόδειξη - και πρέπει να το παραδεχτούμε - της αγωνίας του δήμου Χαλανδρίου για την  ανασυγκρότηση του πρωτογενούς αγροτικού τομέα και τα προβλήματα της αγροτιάς.
Της ευαισθησίας για την οικονομία που δεν εξαντλείται στα μπαρ του τριτογενούς, των υπηρεσιών εστίασης και της κατανάλωσης αλκοολούχων αποσταγμάτων της σταφίδας σε μορφή σφηνακίου (που λέγαμε πριν).
Αν και επειδή παρσκευάζουν εσπρέσο μακιάτο τα μπαράκια υπάρχει μια νέα καργαριστερή θεωρία που ισχυρίζεται ότι μπορεί  να θεωρηθούν και βιοτεχνικά εργαστήρια, οπότε θέλει ένα ειδικό αχτιφ το θέμα για να διευκρινιστεί, αχτίφ που εκρεμμεί να γίνει στην Αβέρωφ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ το site του δήμου ΜΙΚΡΟΑΣΤΕ, όπως είδες και εσύ μόνος σου. 
Τι να ψάξω παραπάνω δηλαδή; 
Αν είναι κρυμμένη η ανακοίνωση κάτω από το χαλί; 
Με αυτά τα πεζά διαχειριστικά, θέλεις να ασχολείται ο δήμος;

ΧΩΣΤΑ ΑΜΑ ΘΕΣ!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου