Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ: ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ;

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ, όπου εγκρίθηκε η νέα αριστερή μείωση στις θέσεις των δημοτικών παιδικών σταθμών της πόλης, στους οποίους από 900 παιδιά το 2009 φτάσαμε φέτος να χωρούν μόνο 283, μετά τις συνεχείς ετήσιες μειώσεις στην δυναμικότητά τους ο Θωμάς Βαρδουλάκης σήκωσε το βάρος της αντιπολίτευσης

"Πριν 4,5 χρόνια που ξεκίνησε η παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο, θυμάμαι τα στελέχη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ να κατακεραυνώνουν την διοίκηση του δήμου και τον Γιάννη Λαδόπουλο, τότε πρόεδρο του Νομικού Προσώπου με την ευθύνη των παιδικών σταθμών, για την μεγάλη μείωση στις θέσεις που ενέκρινε η διοίκηση Κουράση και να απαιτούν να γίνουν δεκτά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς όλα τα παιδιά των δημοτών που κάνουν αίτηση και μάλιστα χωρίς τροφεία.
Πώς σήμερα εισηγείσθε ΕΣΕΙΣ νέα μείωση στις θέσεις των δημοτικών παιδικών σταθμών;"

Όμως ένα ακόμα μεγάλο θέμα ανέδειξε ο Θωμάς Βαρδουλάκης στη συνέχεια, οι διαστάσεις του οποίου δεν έχουν φωτιστεί επαρκώς:

"ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ στο Πάτημα τι γίνεται κε Γερολυμάτο; Ούτε φέτος προγραμματίσατε την λειτουργία τους; 
 Ξεχνάτε ότι είναι συγχρηματοδοτούμενα - μέσω ΕΣΠΑ - έργα τα οποία αν δεν έχουν λειτουργήσει εντός πενταετίας από την έγκρισή τους Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.";

Απάντηση Γερολυμάτου: Να δούμε. Όταν μας εγκρίνουν προσωπικό.

ΣΧΟΛΙΟ:

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (μόνιμο θα εννοεί), αφού ΕΓΚΙΝΟΝΤΑΙ, όπως έχουμε αναδείξει κατ' επανάληψη Σ.Ο.Χ. για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων προς τους δημότες .
Η ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ θα οδηγήσει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
Ή μήπως τα νέα κτίρια δοθούν για χρήση σε καμιά ΚΟΙΝΣΕΠ; 

ΥΓ: 
Φαίνεται ότι αδικήσαμε εχθές τον Γιάννη Λαδόπουλο - όχι με πρόθεση βεβαίως.
Αιτία ήταν λάθος πληροφορία που πήραμε από την δημοτική υπηρεσία σχετικά με την στάση του.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ σύμφωνα με την επίσημη απόφαση, όπως αυτή καθαρογράφτηκε.
Τώρα βέβαια για τον απαράδεκτο τρόπο που διεξάγονται οι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ στο δημοτικό συμβούλιο έχουμε ξανατοποθετηθεί αλλά ...... ΚΑΪΡΟ.

Και αυτή η ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ του προεδρείου στις ψηφοφορίες οδηγεί κάποιες φορές σε παρεξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου