Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ



Πλέον  έχουμε χρέος να μιλάμε για σχέδιο οργανωμένης εξαπάτησης των δημοτών του Χαλανδρίου από την διοίκηση του δήμου.

Μια διοίκηση που για να εκλεγεί υποσχέθηκε ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ, συμμετοχικούς προϋπολογισμούς, λαϊκές συνελεύσεις, "ανακατάληψη" του δημόσιου χώρου και άλλα τέτοια επαναστατικά κατηγορώντας όλους τους προηγούμενους για διεφθαρμένους και υπηρέτες συμφερόντων  και έχει γίνει το απόλυτο άρμα της διαπλοκής, ένα χρόνο μετά την εκλογή της.

Το σχέδιο αυτό έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Γερολυμάτος, υπό την πλήρη ανοχή και συναίνεση βεβαίως του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και βεβαίως των κομμάτων και συλλογικοτήτων που ανέχονται και στηρίζουν δια της ψήφου των στελεχών τους αυτό το οργανωμένο σχέδιο εξαπάτησης των δημοτών και πλήρους παράδοσης της πόλης στα "ευχαριστούμε τα ΚΥΕ" και σε διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Μια διοίκηση που συνεπικουρείται στο σχέδιο της από δυνάμεις που έλαβαν την ψήφο των πολιτών για να απέχουν, να υποκρύπτουν την ψήφο και την θέση τους και αν υποβαθμίζουν τα θεσμικά όργανα του δήμου επικαλούμενες "φόρτο εργασίας" ή "κόπωση".

Λες και τους έβαλε κανείς με το ζόρι να κατέβουν στις εκλογές ή λες και δεν υπάρχει η παραίτηση του όποιου "φορτωμένου".

Και υποβοηθούμενη επικοινωνιακά από παραμπουκωμένα από διαπλεκόμενο χρήμα τοπικά μέσα μαζικής εξημέρωσης υπαλληλίσκων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.

Ο Γ.Γ. της Πλατείας (Γιώργος Γεωργιάδης κατά κόσμον) είναι μέλος της επιτροπής διαβούλευσης και μας έδωσε τα πρακτικά που δημοσιεύουμε.

Θέλει λίγο προσπάθεια για να διαβαστούν, αλλά αν έχεις όρεξη αναγνώστη, αξίζει.

Υπογράφονται από τα έντεκα μόλις  παρόντα από τα πάνω από 50 μέλη της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης στην οποία - υποτίθεται - ότι συζητήθηκαν οι ψευτοκανονιστικές.
Τα άλλα δεν ήταν εκεί αν και είχαν ειδοποιηθεί.
ΟΧΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΜΩΣ!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ!

Ο Γ.Γ. ίσως ήταν από τα ελάχιστα (δύο - τρία από τα έντεκα) μέλη της επιτροπής διαβούλευσης που δεν είναι μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ .

Στην συνεδρίαση παρών ήταν και ο εκπρόσωπος των ΚΥΕ βεβαίως - βεβαίως.

Έγινε διάλογος σου λέει. Δείτε τα πρακτικά!

Μίλησε ο μελετητής, ο σύζυγος της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου - υπάλληλος του δήμου αλλά βέβαια οι κάτοικοι ήταν αλλού.

"Έχουν κληθεί οι κάτοικοι"; ρώτησε η κα Καλιώδη.
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ: Έχουν κληθεί ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ!!!!

"ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ" ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΕΣΜΙΚΟΎ ΟΡΓΑΝΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!

Οι κανονιστικές αναφέρονται σε απόφαση της επιτροπής διαβούλευσης.

Πρόκειται για ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΨΕΥΔΟΣ και παραπλάνηση του δημοτικού συμβουλίου.

Και απόδειξη είναι αυτά τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, ενδεικτικά της προχειρότητας με την οποία ο αντιδήμαρχος του γκασμά παίζει με την πόλη και τους κατοίκους της,  "πρακτικά" της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι είναι θεματοφύλακας του αυτοδιοικητικού προγράμματος του κόμματος, που βασίζεται σε πλατιές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες ΤΙ ΛΕΕΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου