Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ



Κυκλοφόρησε κείμενο υπογραφών αιρετών από όλη την Ελλάδα υπέρ του ΟΧΙ.

Πρόκειται για όσους αιρετούς είναι επίσημοι και με βούλα ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ - ΜΕΛΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ  και όχι ΑΠΛΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ που στηρίζουν το ΟΧΙ από άποψη και χωρις κομματική υποχρέωση.

Από το Χαλάνδρι - αν δεν ήταν έτσι - θα μπορούσαν να είχαν  υπογράψει τουλάχιστον  άλλοι δύο νυν δημοτικοί σύμβουλοι. Αλλά δεν είναι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και δεν θένε τα κομματόσκυλα. Προτάσσουν το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον.

Κάποιοι έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για τους παλλαϊκούς αγώνες.

Δεν θα τους ξεσυνεριστούμε τέτοιες ώρες μάχης.

 Άλλωστε δε νομίζω ότι οι Χαλανδραίοι και κυρίως οι λίγοι που μας ψήφισαν περίμεναν το κείμενο με τις εκατοντάδες υπογραφές για να κατανοήσουν σε ποιο στρατόπεδο έχουμε ταχθεί από το 2010 ακόμα, ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ.

Δεν με αφορά, ούτε με αγγίζει προσωπικά, ούτε αφορά καν την μικρή μας δημοτική παράταξη η συμπεριφορά τους.

Μας αφορά όμως  ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ  ΠΟΛΛΟΙ  ΑΛΛΟΙ πρώην και νυν αιρετοί και στελέχη της τοπικής κοινωνίας - ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΊΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, από όλο το πολιτικό φάσμα με τους οποίους επικοινωνoύμε,  άνθρωποι του πολιτισμού με ΜΑΚΡΌΧΡΟΝΗ ιστορία στην τοπική κοινωνία, που εχθές ήταν ΕΚΕΙ, στην πλατεία Χαλανδρίου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, μας πλησίασαν παραπονούμενοι για συμπεριφορές ΟΥΓΚΑΝΩΝ απέναντί τους και εκφράζοντας μας την διαθεσιμότητά και την πρόθεσή τους  να αξιοποιηθούν  σε μια ΠΑΛΑΪΚΗ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ επιτροπή στήριξης του ΟΧΙ, χωρίς να μπορούμε να το υλοποιήοσυμε αυτό.
Της στήριξης του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα που δεν ανήκει στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και τον Ρούσσο.

Αλλά .... δεν ...  (Περισσότερα την Δευτέρα)

ΥΓ: Κάποιοι ΔΕΞΙΟΙ παρευρισκόμενοι μου σχολίασαν εχθές στην εκδήλωση: "Εμείς δεν είμαστε αριστεροί, δηλαδή το ΟΧΙ είναι μόνο γαι τους αριστερούς;"

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τους απαντήσω τίποτα καλύτερο από την ΤΟΠΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της ΟΜ Χαλανδρίου και της κρατούσας σε αυτή αντίληψη.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΕΣ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου