Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ .... ΚΛΑΜΑ



Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έχει ξεκινήσει με την πρόταση του δημάρχου να γίνει κινητοποίηση από όλους για την Κυριακή και να γίνει μια συναυλία στον χώρο του θεάτρου την ερχόμενη βδομάδα με καλλιτέχνες που δηλώνουν την πρόθεσή τους να συμπαρασταθούν.

Όμως ο δήμαρχος κάνει μια αναφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του θεάτρου - που πρέπει να ξεκαθαριστεί και περιπλέκει λίγο τα πράγματα απομακρύνοντάς τα από το αγωνιστικό τόνο που υπολογίζαμε ότι θα έχει το χθεσινό συμβούλιο.

Νταβίας  (ο μαλάκας που είναι περίεργος): Συμφωνούμε σε όλα όσα προτείνατε αλλά πριν τοποθετηθώ μια ερώτηση παρακαλώ:  ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ; Μπορείτε να μας ενημερώσετε επίσημα;

Η διοίκηση δεν απάντησε. Σιώπησε ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν είπε λέξη στην αρχή.

Πήρε τον λόγο ο Κουράσης ο ίδιος να εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα.

Κουράσης πρώην Αεικίνητος Δήμαρχος Χαλανδρίου που το έκανε φτυστό το SALT LAKE CITY:
Ακούστε να σας πω πώς έχει το θέμα με το ιδιοκτησιακό, κε Νταβία (που τα κεριά και τα λιβάνια μας έχουν μαράνει εκεί μέσα):

- Πριν τρία χρόνια ήταν ένας θεατής στο θέατρο, αλλοδαπής προελεύσεως (που λέει και ο Ζήκος) και έβλεπε την παράσταση. Και έχασε το κινητό του. ¨Ηταν καλό κινητό και ήρθε στον δήμο να μας ζητήσει να τον αποζημιώσουμε γιατί του το έκλεψαν στην ρεματιά.
Ασχολήθηκαν οι υπηρεσίες να βρούν λύση ....

ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ! Αυτά τα έλεγε ο πρώην δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο!
Και έχει και συνέχεια ....

"Εμείς ψάξαμε να βρούμε τη νόμιμη διαδικασία για να του αποζημιώσουμε το ακριβό κινητό 800 ευρώ λέει έκανε, (Σ.Σ.:θα ήταν αιφούνι κατά πως φαίνεται τελευταίο μοδέλο) αλλά δεν την βρήκαμε τη νόμιμη διαδικασία για να του δώσουμε τα οκτακόσια και αυτός πήγε στην αποκεντρωμένη και έκανε καταγγελία. Αυτό οδήγησε την αποκεντρωμένη να ΡΩΤΗΣΕΙ για τη νομιμότητα της λειτουργίας του θεάτρου τον δήμο και επειδή μας ρώτησε η αποκεντρωμένη (μάλλον ο Καλογερόπουλος πρέπει ναήταν τότενες) εμείς πάραυτα για να απαντήσουμε ψάξαμε να δούμε μην το θέατρο δεν είναι δικό μας και ησυχάσουμε.
Μετά ήρθε και ο περίοικος - που είναι και υπάλληλος στον δήμο - και την πάτησε - σόρυ μάζεψε υπογραφές και έτσι .... πάει το θέατρο.

ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου