Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ - λέει



Χρειάζονται άμεσα ψυχοθεραπεία.

Και το λέω εγώ αυτό που έχω εμπειρία ετών στην ψυχασθένεια αναγνώστη μου ως "ο τρελός του χωριού".

Ο μηχανισμός του ΕΣΩ ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης παράνοιας, Νταβίας speaking.

Άκου αναγνώστη μου τώρα και πες μόνος σου αν λέω τρέλες εγώ ή οι (πρώην) σύντροφοι και νυν συναγωνιστές τα έχουν χάσει εντελώς:

Το ανέκδοτο που θα σας πω είναι από τα όσα εξελίχθηκαν στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Και θα ξεκινήσω με μια - ίσως άχρηστη για τους περισσότερους διευκρίνιση, αλλά σημαντική για τους μυημένους:

Με τον "προεδρεύοντα" στην ΑΔΕΔΥ Οδυσσέα Ντριβαλά είχαμε κοινές δράσεις σε επίπεδο νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Β. Προαστίων .... τω καιρώ εκείνω, αφού είναι Χολαργιώτης (ως εργαζόμενος στον Δήμο Χολαργού ξεκίνησε την συνδικαλιστική του δράση) και είμαστε και στην ίδια "ομάδα" την εποχή του μεγάλου φραξιονισμού στο ΠΑΣΟΚ (λίγο πριν  μουτζώσω οριστικά το ΠΑΣΟΚ, όπως το  κατάντησαν).

Είμαστε λοιπόν παραπάνω από "γνωστοί" με τον Ντριβαλά και το ξέρει ότι τον εκτιμώ, όπως πιστεύω ότι ισχύει και το αντίστροφο.

Με τον Θ. Μπαλασσόπουλο - πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ - είναι ζήτημα αν έχουμε ανταλλάξει "καλημέρα" πάνω από τρεις φορές στη ζωή μας και αν συναντηθούμε και γνωριστούμε θα είναι μάλλον από τις φωτογραφίες.

Το λέω γιατί ό,τι γράφεται εδώ δεν ξεκινάει από ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ αλλά ξεκινάει από ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ.

Λοιπόν: Ο Οδυσσέας εκλέχτηκε πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ το 2013 και ήταν ο επικεφαλής της επίσημης ΠΑΣΚΕ τότε.
Μάλιστα η Πλατεία τότε το πανηγύρισε το πράγμα (γιατί είναι παλιοσύντροφος, τι να κάνουμε, δεν ξεχνιούνται οι κοινοί αγώνες).

Και βέβαια Ο Οδυσέας μετέχει στην ΑΔΕΔΥ μέσα από την ΠΟΕ ΟΤΑ.

Το 2014, μετά το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ εκλέχτηκε νέα Εκτελεστική Επιτροπή η οποία επιχείρησε να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει νέο πρόεδρο αλλά αυτό δεν έγινε κατορθωτό.

Ο Οδυσσέας Ντριβαλάς είχε επανεκλεγεί με την ΠΑΣΚΕ (το επίσημο, βαρύ μνημονιακό ΠΑΣΟΚ του 2014) ενώ ο Μπαλασσόπουλος είχε φύγει από το 2010 και έφτιαξε άλλη συνδικαλιστική παράταξη στηρίζοντας από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα "ΣΥΡΙΖΑ".

Δεν τον θέλανε όμως πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ... ήταν "ΠΑΣΟΚος".

Για την εκλογή λοιπόν νέου προέδρου της ΑΔΕΔΥ ο έσω ΣΥΡΙΖΑ (Το ΜΕΤΑ εν προκειμένω)  (εμείς οι άλλοι που δεν είμαστε σε συνιστώσες είμαστε ας το πούμε ο όξω ΣΥΡΙΖΑ ή για την ακρίβεια "ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ "ΣΥΡΙΖΑ" (στα μέζεά μας) πρότεινε τον "δικό μας" (εκ Χαλανδρίου δικό μας εννοούμε) Γρηγόρη Καλομοίρη από τους εκπαιδευτικούς (και το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ - βοήθειά μας).

Ο Μπαλασσόπουλος και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ στήριξαν στην Ε.Ε. την "κομματική" επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογή Καλομοίρη στην θέση του Προέδρου.

Και βέβαα ο κ. Καλομοίρης θα είχε εκλεγεί αν τον στήριζε και το ΠΑΜΕ τότε.

Το ΚΚΕ, το οποίο το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ (βοήθειά μας) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ (αφού το ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, αλλά το ΡΕΥΜΑ επιμένει).

Και θα είχε εκλεγεί λοιπόν ο Γρηγόρης κόντρα στον Οδυσσέα Ντριβαλά που ήταν .... ΠΑΣΟΚΟΝΔ και τον καταγγέλαμε και οι φίλοι του που παραμένει στο ΜΠΑΤΣΟΚ (αφού εμείς ξέραμε ότι αυτά που πιστεύει ο Δυσσέας δεν έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ των ύστατων χρόνων και έχει δώσει μάχες).

Δεν στήριξε το ΠΑΜΕ λοιπόν τον Καλομοίρη, δεν δημιουργήθηκε πλειοψηφία ούτε από την μία, ούτε από την άλλη πλευρά στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ η οποία εδώ και ένα (plus) χρόνια δεν έχει πρόεδρο και προεδρεύει (παράτυπα) ακόμα ο Οδυσσέας Ντριβαλάς ως προηγούμενος πρόεδρος και μέχρι να εκλεγεί ο επόμενος (ζήσε Μάη μου να φaς τριφύλλι).

Αυτά ήταν γνωστά.

Όπως γνωστό ήταν ότι ο έσω ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον Μπαλλασόπουλο γιατί είναι λέει "αιώνιος συνδικαλιστής" και ήταν ΠΑΣΟΚ.

Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ (ο θεός να μας φιλάει) δεν τον ήθελε με τίποτα, γιατί δεν ήταν πολύ αριστερός, ήταν ολίγο.

 Έτσι αντί να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μια καθαρή νίκη προχτές στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ με την κοινή κάθοδο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και ΜΕΤΑ, ο ΕΣΩ ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να φέρει την επίσημη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (ΜΕΤΑ) στην ΤΡΙΤΗ θέση (γιατί όταν γίνονται πολλοί ζαλίζονται αυτοί εκεί στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ μου φαίνεται) ενώ η ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ο όξω ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή) κέρδισε την πλειοψηφία ξανά μόνη της.

Τώρα ποιο είναι το ΝΕΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ σε όλα αυτά;

ΤΟ ΜΕΤΑ που δεν ήθελε συνεργασία με τους "ΠΑΣΟΚους" του Μπαλασσόπουλου (που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2010 και που στήριξαν τον Καλομοίρη στην ΑΔΕΔΥ κόντρα στον Ντριβαλά) ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ποιον νομίζετε;

ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΤΡΙΒΑΛΑ!!!!

Που δεν ήταν ΠΑΣΟΚος φαίνεται κατά τον Χαρίση και τα άλλα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ (Που να βάλει ο Θεός το χέρι του).

Ε είναι τρελοί αυτοί οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΡΕΥΜΙΤΕΣ!


ΥΓ: Σύντροφε Οδυσσέα ξέρεις ότι δεν έχει προσωπική αιχμή η αναφορά μου, απλά αναφέρομαι στο πολιτικό ευτράπελον του όλου πράγματος.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου