Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ



Ελάτε να σας πούμε:

Όταν προεκλογικά ουρλιάζαμε δεν ακούγατε;
Δεν σκεφτήκατε να αναρωτηθείτε γιατί ουρλιάζουν οι τρελοί;
Είναι εύκολο και βολικό κάθε "περίεργο" που διαβάζετε να το αποδίδετε στην τρέλα και την γραφικότητα αυτού που το λέει;
Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση κάτι να ξέρει ο τρελός που φωνάζει;Δεν του δίνεται λίγο σημασία πριν το απορρίψετε;

Πότε ουρλιάξαμε λοιπόν προεκλογικά;

Όταν έπεσε" δια κεντρικού δελτίου ειδήσεων  στην δημοσιότητα (του ΣΚΑΙ συγκεκριμένα) η ιδέα για ρεματιά - υπερτοπικό πάρκο αναψυχής. (ΘΥΜΑΣΤΕ;)

Ο Κουράσης τότε έκανε τον κινέζο και έστελνε την συγχωρεμένη την Ρήγα (από τον σύλλογο ρεματιάς) να εκπροσωπεί τον δήμο σε κάποια επιτροπή που επεξεργάζετο την τροποποίηση του διατάγματος της ρεματιάς - αναρμοδίως και ανευθύνως (ο Αεικίνητος θα περάσει στην ιστορία ως ο "αναρμόδιος" δήμαρχος).

(ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ).

Ο Ρούσσος - τότε - πέταξε την ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ - για διαχείριση της ρεματιάς - στο τμήμα του Χαλανδρίου - από ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που θα συσταθεί σε συνεργασία με "φορείς" (συλλόγους, δεθελοντές κλπ) κόντρα σε όλους τους παρευρισκόμενους υποψηφίους δημάρχάρες ή εκπροσώπους τους των παραρεμάτιων δήμων και τον Καραμέρο που έβαζαν στο τραπέζι την ίδρυση διαδημοτικού φορέα διαχείρισης - ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Πήρε ψηφαλάκια από αυτή την μπαρούφα ο Ρούσσος.
Χάιδεψε αυτάκια.

Την ίδια ώρα ένας δυο υποψήφιοι τοποθετούνταν για να μας πουν ότι το πρόβλημα της ρεματιάς είναι οι πεζόδρομοι,η πυροπροστασία και ο δεθελοντισμός ενώ η εκπρόσωπος του Γ. Κουράση Άννα Μαρία Τσικίνη μας έλεγε ότι το θέμα είναι ... το ιδιοκτησιακό,, πρέπει να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες - καταπατητές των πρανών.
 (Σ.Σ. : Έχει πάρει  τους μισούς φακέλους των νομικών υποθέσεων του δήμου σπίτι της και δεν τους δίνει - όπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος στην Οικονομική Επιτροπή παρουσία Κουράση. Τους άλλους μισούς τους έχει πάρει ο Παπασταθόπουλος).

Μερικούς μήνες πριν περίοικοι μάζεψαν υπογραφές για να κλείσει το θέατρο επειδή δεν έχει άδεια. Πρώτη υπογραφή στο χαρτί από ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Τα ψάρια της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μάσησαν να παραστήσουν και εδώ τους ... σωτήρες.
Μέγας χαβάς τους έπιασε για το ιδοκτησιακό του θεάτρου.
Ποιο ιδιοκτησιακό ρε σεις.
 Άστε τους να τρέχουν.
31 χρόνια το έχει ο δήμος!
 ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ακόμα και αν δεν ήταν δικό του. Μόνο οι ιδιώτες δηλαδή κερδίζουν γη με χρησικτησία;
(Διότι τώρα αναγνώστη μου κάποιοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν και την παραχώρηση της ρεματιάς από τον δήμο Αθηναίων στον δήμο Χαλανδρίου - επί Πέρκιζα κα Παττακού).

ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.
Αμυαλοσύνες, δονκιχωτισμοί και Μαυρογυαλουρισμοί.
Για να επιβεβαιώσουμε το "εμείς - εμείς οι μόνοι συνεπείς" και το "πρώτη φορά αριστερά" και να κάνουμε τσι μάγκες στους νεοΧαλανδραίους.

Φοβερά πράγματα αναγνώστη μου - δεν έρχεται να ασχοληθεί και να τα βάλει σε μια σειρά κανένας μεγαλοδημοσιοκάφρος. Θα βγει αμέσως συμπέρασμα για το "ποιος μωρέ να ήθελε να κάψει το θέατρο".

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον εμπρησμό θα μου πεις.
Θα βγει και ο Ευθυμίου και θα με λέει πάλι ψεκασμένο με τις ασύνδετες μαλακίες που γράφω,
 (Στα μέζεά μου).

Γιατί λοιπόν κάψανε το θέατρο αναγνώστη μου;
Άκου να σου πει ο παλιός:
Για να ξεκινήσει διαδικασία έκδοσης άδειας για την κατασκευή ενός "πιο σταθερού θεάτρου" που δεν θα καίγεται.
 Να κολλήσει η άδεια στην γραφειοκρατία, να μην βγαίνει με τίποτα και για να ξεκολλήσει να απαιτείται τροποποίηση του προεδρικού διατάγματος της ρεματιάς

Τώρα θα μου πεις ότι με ψεκάζουν και φτιάχνω σενάρια.
ΠΕΣ ΤΟ!
Έχω γίνει συγγραφέας σεναρίων.
Αν θέλει κανείς πουλάω - φθηνά - και τα δικαιώματα για να γυρίσει σήριαλ.

ΥΓ 1.: Δεν υπήρχε θέμα του μηχανισμού πυρόσβεσης εχθές. Αυτός λειτούργησε. Μην τρελαθούμε τώρα με τις "έτοιμες" κριτικές. Αν μετά από δύο εκρήξεις και περιλούσιμο των καθισμάτων με εύφλεκτο υγρό άναψε τέτοιος φόκος στην ρεματιά και περιορίστηκε τόσο γρήγορα μόνο μέσα στο θέατρο είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ για τον μηχανισμό πυρόσβεσης - βοηθούντων και των χαμηλών ανέμων της ημέρας.

ΥΓ 2: Όσοι μιλούν για φύλακα στην ρεματιά πρέπει να ζουν στον πλανήτη Γκούφη. Να τους θυμίσουμε ότι απολύθηκαν ακόμα και οι δημοτικοί αστυνομικοί και οι σχολικοί φύλακες. Πού να βρεθεί φύλακας να κάθετε όλη μέρα να λιάζεται στο κλειστό θέατρο.

ΥΓ 3 : Αυτοί οι ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που μας έχουν γανώσει το κεφάλι γιατί δεν κάνουν τουλάχιστον αυτό; Να βάλουν βάρδιες φύλαξης στην ρεματιά αντί να μαζεύουν τρεις φορές την βδομάδα τρόφιμα για το κοινωνικό παντοκοροϊδείο;

ΥΓ 4: Οι δηλώσεις - πολεμικά ανακοινωθέντα του δημάρχου εμπεριέχουν την αλήθεια αλλά επικοινωνιακά είναι για τα πανηγύρια.
Δεν επιτίθενται δήμαρχε στην διοίκησή σου οι πολιτικοί σας αντίπαλοι.
Αυτά λες και μένεις μόνος σου, βάζοντας συλλήβδην απέναντι όλους όσους δεν είναι με την διοίκησή σου.
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ.
Και ο σοφός ηγέτης σε τέτοιες περιπτώσεις σύγκρουσης με υπέρτερες δυνάμεις κοιτάει να φτιάξει ΜΕΤΩΠΑ ΑΜΥΝΑΣ, δεν τα βάζει με τον γείτονα.

"ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ", όπως είπες δήμαρχε το πρωί στους Καμπουράκη και Οικονομέα, αν αντιμετωπίσει την επίθεση με σύνεση, οργανωμένο σχέδιο και συνοχή.

ΥΓ 4: Λέτε να μας ψεκάζουν; Αγία μου Βαρβάρα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου