Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ Ο πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ VRILISSIANES.GR


Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Πνοή” Κώστας Ιωαννίδης.

Ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν ο κ. Ιωαννίδης ανέβαινε με το αυτοκίνητό του – μάρκας Opel Corsa – τη Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη. Εκείνη τη στιγμή, ένα διερχόμενο όχημα – ίδιας μάρκας – τον χτύπησε στο πίσω μέρος και πλάγια. Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο του κ. Ιωαννίδη εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο διαχωριστικό διάζωμα, αναποδογύρισε και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα της Μεσογείων!



Εμφανώς κατεστραμμένο το αυτοκίνητο του κ. Ιωαννίδη… Πηγή: ΑΝΤ1
Παρά τη σοβαρότητα του τροχαίου ατυχήματος – όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του Ant1 – ο κ. Ιωαννίδης από την σφοδρή σύγκρουση αποκόμισε μερικά ελαφριά τραύματα στη μύτη, τον αυχένα και το αριστερό του πόδι. Μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Στις 11 το βράδυ της Τετάρτης εξήλθε του νοσοκομείου. Ο κ. Ιωαννίδης είναι καλά στην υγεία του και μπορούμε να πούμε χωρίς υπερβολή πως “είχε Άγιο”…

Σύμφωνα τις πληροφορίες του Vrilissianews.gr, o επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή” φορούσε ζωνή ασφαλείας και μάλλον εκεί οφείλεται ότι γλίτωσε τα χειρότερα…

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών, δημοτικοί συμβουλοι και τα στελέχη του συνδυασμου “Νέα Πνοή” επικοινώνησαν με τον κ. Ιωαννίδη για να του ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

H συντακτική ομάδα του Vrilissianews.gr εύχεται περαστικά στον Κώστα Ιωαννίδη και αυτή να είναι η τελευταία άτυχη στιγμή στη ζωή του! Σιδερένιος!


Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Σκαϊ, Μαγδά Τσέγκου βρέθηκε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα στη Λ.Μεσογείων και κατάγραψε το περιστατικό, χωρίς να γνωρίζει ότι το άτομο που ενεπλάκει ήταν ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων.
Πηγή video: magda’s blog


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου