Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ

Με την φιλική υπενθύμιση ότι η Πλατεία είναι blog και όχι λίστα, αλλά με ευχαριστίες για την τιμή που μας κάνετε να μας στέλνετε τις απόψεις σας για να τις φιλοξενήσουμε, ανεβάζουμε τα σχόλιά σας και σας καλούμε - την επόμενη φορά - να κάνετε την χάρη στον αναγνώστη μας, να τα συνθέσετε σε ένα απλό αρθράκι  (δεν θέλουμε εμείς βαρύγδουμπες αναλύσεις) για να καταλαβαίνει ο αναγνώστης  που έτσι αν συνεχίσουμε κινδυνεύει να χάσει την σειρά των σχολίων και το νόημα.

Είναι πάντα χαρά μας να φιλοξενούμε απόψεις, πολύ περισσότερο για τα τοπικά θέματα που είναι το κύριο αντικείμενό μας (μαζί με την πλάκα).

Αναστασία Αθήνη *σε συνέχεια στο σχόλιο του κ. Πιτσιλή που ανεβάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση)
 
προς sosrematia, Εμένα, ............................, helpdesk, mayor......................, texniki.ypires., .........


Θα πρόσθετα ολόκληρη τη Γυφτοπούλου και από τις δύο μεριές όπου εκτός των άλλων υπάρχει μόνιμος χώρος πάρκινγκ φορτηγών ακριβώς στις όχθες του ρέματος με κατεστραμμένο παράπηγμα, ο καταπατημένος χώρος από την ιδιοκτησία Ζηκογιάννη, ο ακριβώς απέναντι (Βιολογικά προϊόντα) καταπατημένος από τους κατοίκους της περιοχής, απ' όπου πέρυσι γλύστρισε αυτοκίνητο στο ρέμα. Να προστεθεί ολόκληρη η οδός Άγρας επί του ρέματος που είναι αυθαίρετο πάρκινγκ.

Καλό απόγευμα
Στέση Αθήνη

Thanasis Pitsilis

Αυτά είναι μερικά  από τα απλά ζητούμενα (για τον δημόσιο υπό εγκατάλειψη χωρο-καλυμμένη ρεματιά- ανάμεσα στην Επιδαύρου, Καλαμά, Κύπρου και Αιγαίου έχω μιλήσει και θα επανέλθω)για τα οποία περιμένουμε απαντήσεις από τον Δήμο

φιλικα
Θανασης Πιτσιλης
Επιδαύρου 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου