Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΡΑΣ.

Απάντηση στο δημοσίευμα που άρεσε στον Άγγελο και το έβαλε φόρα παρτίδα.

Διαβάζω ότι ο κ. Κατρούγκαλος προτίθεται να κάνει αγωγές, μηνύσεις, εξορκισμούς, μάγια, βουντού και άλλα, εναντίον όποιων αυτός κρίνει ότι θίγουν την τιμή και την υπόληψή του. Με γεια του και χαρά του. Για την ίδια υπόθεση όμως, ενδεχομένως, να υπάρχουν κάποιοι υποδεέστεροι θνητοί, πιο δευτεροκλασάτοι, που κι αυτοί πιστεύουν ότι ο κ. Κατρούγκαλος τους θίγει, τους βρίζει, τους συκοφαντεί.

Βέβαια ο κ. υπουργός, σύμφωνα με τον νομικό πολιτισμό της χώρας μας που δεν θα αλλάξει στα επόμενα πολλά χρόνια, έχει εκ του νόμου το ακαταλόγιστο ή ακαταδίωκτο. Αν θέλει λοιπόν, ως υπηρέτης της δικαιοσύνης να την τιμήσει, ας δώσει ίσες ευκαιρίες σε αυτούς με τους οποίους αντιπαρατίθεται, ώστε η μάχη να δοθεί επί ίσοις όροις. ‘Η λοιπόν παίρνει πίσω τις ανάγωγες αγωγές του και απειλές του ή ας παραιτηθεί και ας αντιμετωπίσει με τα ίδια όπλα αυτούς που νομίζει ότι τον θίγουν και όχι μέσα από το φρούριο που του παρέχει η θέση του.

Αλλέως πως, μιλάμε για ανανδρία καραμπινάτη. Τα υπόλοιπα είναι αριστερομπούρδες.

Χαίρομαι πάντως που η Αυγή, (αν και δεν ξημέρωσε στη χώρα μας, μάλλον σκοτείνιασε ακόμα περισσότερο), κρατάει λογαριασμούς και κάνει ισολογισμούς. Τόσο κακιά η ΝΔ, εκατό γραμμάρια λιγότερο ο ΣΥΡΙΖΑ, άρα τους κερδίσαμε. Ζήτω η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση!!!

Γιώργος Γ.

ΥΓ

ΠΡΟΣΟΧΗ, μήπως ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα πάει το αεροπλάνο βουρ για τα βράχια, συγγνώμη, για το Κούγκι; Κι άντε μετά να βγαίνουν οι ψυχίατροι στα κανάλια και να λένε.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 

1. "Διαφωνώ ριζικά με ό,τι λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου (καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας, αλλά έτσι το είπε ο Βολταίρος) το δικαίωμά σου να το λες".

2. Το άρθρο του Καρτερού στην ΑΥΓΗ ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ γιατί βάζει - αν το διαβάσεις χωρίς τις παρωπίδες σου - ένα ευρύτερο θέμα: ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ή "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" φίλε Γιώργο. ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!

ΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ¨ΗΘΙΚΟ" .

3. Με το μόνο που διαφωνώ με τον Κατρούγκαλο είναι οι μυνιήσεις.

Αλλά ποιοι νομίζουν ότι είμαστε χρυσόψαρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου