Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 26-1-2015


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 26.01.2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η «πρΟΤΑση» χαιρετίζει το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και την κυβερνητική συνεργασία για σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης με καθαρά αντιμνημονιακό χαρακτήρα και προσανατολισμούς που επικεντρώνονται στην Ελλάδα και στους πολίτες της που τόσο ταλαιπωρήθηκαν, απαξιώθηκαν και συκοφαντήθηκαν από τους προηγούμενους (ευτυχώς!) κυβερνώντες και τις «μνημονιακές» παρέες τους. Μιας κυβέρνησης που (πιστεύουμε και ελπίζουμε) θα εγκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη, θα φροντίσει (για) την καθημερινότητα των Ελλήνων, θα τερματίσει τις πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης του μεγαλύτερου ποσοστού των Ελλήνων, θα βάλει ένα τέλος στην ασυδοσία των ελίτ και της ολιγαρχίας του τόπου μας και θα ανακόψει την πορεία της χώρας και των πολιτών της προς το διασυρμό, την πτώχευση και την καταστροφή.

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης» αισθάνεται δικαιωμένη από το αποτέλεσμα, καθώς από το 2011 έγραφε για την «ανάγκη αλλαγής πορείας και πολιτικής».

Βασικές προϋποθέσεις, βεβαίως, όλων των παραπάνω, αποτελούν ένα εθνικό (ελληνικό) σχέδιο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης της οικονομίας και μια βιώσιμη λύση για το δημόσιο χρέος, μια λύση που θα έχει ως προτεραιότητα το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας.

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης» εύχεται στη νέα κυβέρνηση καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου