Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΔΥΝΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπές εξαρτημάτων από δίκυκλα σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής
Εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις
Συνελήφθησαν προχθές (6-8-2014) τα ξημερώματα στην περιοχή του Χαλανδρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τέσσερα (4) άτομα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 19 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να αφαιρέσουν εξαρτήματα από μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού στην περιοχή, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ακινητοποιήθηκαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Χαλανδρίου, οι συλληφθέντες το τελευταίο οκτάμηνο, τουλάχιστον, είχαν διαπράξει έξι (6) κλοπές εξαρτημάτων από μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, από το Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή, τον Άγιο Στέφανο και τη Νέα Ιωνία.
Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν και στην οικία του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
  • Πλήθος εξαρτημάτων δικύκλων.
  • Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 8 γραμμ.
  • Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

www.astynomia.gr

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ – Πότε και πώς θα υποβληθούν οι ενστάσεις



Η καταγραφή του συνόλου των αιτημάτων των ωφελούμενων γονέων που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς συνεχίζεται, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, το πιθανότερο Τρίτη ή Τετάρτη.
Ωστόσο, οι ημερομηνίες στις οποίες θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ φαίνεται ότι έχουν διαμορφωθεί: Συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου θα βγούν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικους σταθμούς ΕΣΠΑ 2014 2015, ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 ή στις 31 Αυγούστου.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζουν οι γονείς ότι στις 26/8 θα ξεκινήσουν οι ενστάσεις και θα διαρκέσουν εώς τις 28 του ίδιου μήνα.

Πιο αναλυτικά, στις 25 θα ανακοινωθεί η μοριοδότηση των γονέων όπου θα μπορούν την επόμενη ημέρα να κάνουν τις ενστάσεις τους (26 εως 28 Αυγούστου) και τις διορθώσεις τους στις αιτήσεις αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Τέλη Αυγούστου (30 ή 31/8) και μετά την επεξεργασία των ενστάσεων θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα όπου και οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω ΕΣΠΑ.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να σταλούν στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων μετά τις ανακοινώσεις που θα έχουν προηγηθεί.
1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα
2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος – 54626, Θεσσαλονίκη
3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος – 41222, Λάρισα

Μπορείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ να κατεβάσετε το έντυπο της ένστασης.

http://www.aftodioikisi.gr

48 χιλιάδες παιδιά μένουν εκτός παιδικών σταθμών...

undefined
Αντιμέτωπες με τους αριθμούς της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) είναι πλέον οι ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών και Ανάπτυξης, καθώς οι αιτήσεις για επιδοτούμενες θέσεις μέσω ΕΣΠΑ σε βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης έφτασαν τις 110.162, ενώ τα 160 εκατ. ευρώ που διατίθενται μέχρι στιγμής μπορούν να καλύψουν μόλις 62.000 παιδιά.

Το γεγονός ότι 48.162 παιδιά μένουν εκτός δομών αναγκάζει τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Οδ. Κωνσταντινόπουλο, να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την αντιπροσωπεία των δημάρχων ώστε να βρεθούν πηγές χρηματοδότησης από κοινοτικά κονδύλια. Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο ή μεθαύριο.

koutipandoras.gr 
Halandri Pedia

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ....

(από το Protagon)