Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ BLOGS: ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛHΦΘΗΚΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΙΑΝΙΣΜΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;



Να τις σουμάρουμε;

Παραχώρηση δημόσιων χώρων, νομή εξουσίας, κλείσιμο του λογαριασμού για την ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΣΑ ΑΛΛΑΓΩΝ Μελέτης του Πεύκο Πολίτη στα μουλωχτά.

Η νέα διοίκησις του δήμου θέλει χρόνο για να ενημερωθεί και να αντιμετωπίσει τα μεγάλα κερατιάτικα που άφησε στον δήμο η προηγούμενη σου λέμε εν χορώ όλοι οι αριστερόφρονες (μπαίνοντας) που ασχολούμαστε με τον δήμο.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Να ανταποκριθούμε, βεβαίως και να δείξουμε ανοχή και σύνεση. Δικαιούνται ανοχή και χρόνο. Να κάνουμε λελογισμένη κριτική στις καθυστερήσεις, στην λήψη αποφάσεων για να ενημερωθούν και να βρουν τις μεθόδους ώστε να εφαρμόσουν αυτά που υποσχέθηκαν στον λαό και τους ψήφισε.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ  ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ με επίκληση της υποχρέωσης της αντιπολίτευσης να δείξει ανοχή. 

Όταν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,  όταν ουσιαστικά αρχίζει το ξεδίπλωμα μιας πολιτικής που επιχειρείται να επιβληθεί χωρίς να έχει την απαραίτητη νομιμοποίηση του διαλόγου στα θεσμικά όργανα και της έγκρισής της, όταν ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (Π.Πολίτη) με αποφάσεις δημάρχου ή ακόμα και χωρίς αυτές (παραχώρηση δημοτικών χώρων)  τότε η επίδειξη ανοχής είναι συνενοχή.

Αυτές τις μέρες - εν μέσω εθνικής ανατάσεως, καυγάδων και χωριστών εορτασμών και έντονων αντιπαραθέσεων επί της επετείου πέρασαν στα ψιλά της επικαιρότητας σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις  στο πεδίο της ουσιαστικής άσκησης πολιτικής στον δήμο από τη νέα διοίκηση που μόνο εμείς αναδεικνύουμε.

Αποφάσεις που αποδεικνύουν ότι την ώρα που εσύ τσακώνεσαι με τον δίπλα σου που είναι δεξιός για τον ύμνο του ΕΑΜ στο επίπεδο της εφαρμοσμένης πολιτικής δεν αλλάζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Επιβάλλονται ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ πάνω στους ίδιους με πριν άξονες εφαρμογής δημοτικής πολιτικής.

Και το δούλεμα στους μπαμπουίνους γίνεται διαχρονικό και αριστεροδέξιο.

Γιατί αυτές οι πολιτικές είναι προφανώς προσυμφωνημένες και ο απόηχος από την αποκάλυψη πρέπει να σκεπαστεί από τον θόρυβο σχετικά με τον ύμνο του ΕΑΜ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου