Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ











Με σημερινή ομόφωνη - εκ των παρευρισκομένων - απόφαση της αρμόδιας οικονομικής επιτροπής του δήμου, την εκπροσώπηση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου στην αυριανή ανωμοτί του  κατάθεση ως υπόπτου, ενώπιον της κας Εισαγγελέας Εφετών κας Νταγιάντα ανέλαβαν οι κ.κ. Γιώρος Κατρούγκαλος (συνταγματολόγος, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και ο κος Νίκος Κωνσταντόπουλος (δικηγόρος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού).


Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορά την διερεύνηση από την Εισαγγελία Εφετών της πιθανότητας τέλεσης, από πλευράς του δημάρχου Χαλανδρίου της αξιόποινης πράξης της απείθειας και παράβασης καθήκοντος, για το "εντέλλεσθε" με το οποίο ο Σ. Ρούσσος υλοποίησε ομόφωνη πολιτική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο αποφάσισε την μη αποστολή στοιχείων για την ψευτοαξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον χειρισμό της υπόθεσης από την πλευρά του δήμου, λόγοι δεοντολογίας δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε αναλυτικότερο ρεπορτάζ αλλά θα τα πούμε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου