Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ...




Γέμισε το inbox της Πλατείας αναγνώστη μου από ενδιαφέροντα emails ενος αναγνώστη μας (το όνομά του το κρατάμε για εμάς, μέχρι να επιλέξει ο ίδιος να δημοσιοποιηθεί), κατοίκου της οδού Ακακιών και Θάσου (Πολύδροσο Αμαρουσίου) που φαίνεται ότι έχει ασχοληθεί πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα με την αποτροπή της διάνοιξης της οδού Φραγκοκκλησιάς

Ο γείτονας - αφού είμαι και εγώ Πολυδροσιώτης από το 2000 και δω, αν και γέννημα θρέμμα της απέναντι πλευράς της πόλης, με βάση τον άξονα της Λ. Πεντέλης - μας έπηξε πρωί πρωί, ακόμα δεν έχω προλάβει να μελετήσω όλα αυτά που μας έχει κοινοποιήσει - μιλάμε για 15 emails με χάρτες, φωτό και κείμενα που έχει στείλει στον δήμο Αμαρουσίου, επιχειρηματολογώντας εναντίον της διάνοιξης.

ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ.

Θα τα μελετήσουμε και θα παρουσιάσουμε τα επιχειρήματά του.

Αν θέλει μάλιστα ο γείτονας, ας στείλει και τηλέφωνο για να μιλήσουμε δια ζώσης και να βρούμε μαζί πώς θα συμπυκνώσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες, απόψεις και μελέτες του (μάλλον πρέπει να είναι ειδικός, αφού διατυπώνει γενικευμένη και καινοφανή άποψη περί διαχείριση διαμπερών κυκλοφοριακών ροών) σε μία - δύο αναρτήσεις.

Διότι ξέρετε ότι εδώ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ, αν μας ζητηθεί, για να της αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα και να αναζητήσουμε την ορθότερη συνισταμένη για όλους. Εμείς έχουμε έτσι και αλλιώς καθαρή θέση για το θέμα.

Μια θέση που έχουμε αναλύσει από το 2000 ακόμα (μόνοι μας τότε) και που εμπεριέχει όλους τους λόγους για τους οποίους η Φραγκοκλησιάς έπρεπε από τότε, μαζί με την παράδοση της Αττικής οδού, να είχε αποκατασταθεί (προϋπήρχε) στο ύψος της ΛΑΚΩΝΙΑΣ (για να θυμηθούμε οι παλαιότεροι πώς έγινε γνωστό το σήριαλ τότε - της ΓΕΦΥΡΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ που θα κατέστρεφε την - γενέτηρά μου Τούφα, που εμείς - εγώ - θέλαμε να καταστρέψουμε δια να εξυπηρετήσουμε τον Λαλιώτη και την Βάσω (και ....μπλα, μπλα, μπλα) και την έσωναν (την γενέτειρά μου) οι άλλοι που είχαν έρθει πριν κάνα δύο χρόνια στο Χαλάνδρι και αγαπούσαν την περιοχή περισσότερο από εμάς τους τσάτσους. (...........)


ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ, και το είχαμε ως βασικό στόχο στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΤΟΠΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.(scripta manent).

Πάντως - μέχρι να δούμε πώς θα συμπυκνώσουμε όλες αυτές τις ΑΠΟΨΕΙΣ και ΜΕΛΕΤΕΣ του αναγνώστη μας και γείτονα που μας έκανε την τιμή να μας τα στείλει, για να τις παρουσιάσουμε, θα του θυμίσουμε - για να τον τσιγκλίσουμε και να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα από την Πλατεία - ότι Πολύδροσο δεν είναι μόνο το Πολύδροσο του Αμαρουσίου, είναι και το άλλο κομμάτι το παρακάτω.

Είναι και η Ροδοδάφνης που το απαγορευτικό που μπήκε εκεί μέσα στην μέση της Φραγκοκκλησιάς - μάλλον για να τον ικανοποιήσει και να ψηφίσει τον κο Πατούλη στας εκλογάς - αναβάθμισε την Ροδοδάφνης σε .... διαδημοτικό δρόμο.

Και να του υπογραμμίσουμε ότι η σύνδεση της Πεντέλης με την Κηφισίας όλα αυτά τα χρόνια γινόταν από τα γεφυράκια της ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ (κυρίως) και της ΔΑΦΝΙΔΟΣ (δευτερευόντος) για ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΕΣ ΡΟΕΣ, αφού αυτή την ανάγκη εξόδου προς την Κηφισίας (που θέλει να αποτρέψει ο αναγνώστης μας) την έχουν κυρίως τα Βριλήσσια και οι Πεντέλες.

Και αυτή είναι ΎΠΕΡΤΟΠΙΚΗ κυκλοφορία που την έτρωγε όλη το ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ αλλά και το κορεσμένο κέντρο του Χαλανδρίου.

Και αν θέλει να δει τι συμβαίνει στο "κάτω" Πολύδροσο, εκεί που μένω, θα σταθώ και εγώ να τραβάω φωτό στην ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ όπου γίνονται δυο, τρία ατυχήματα την βδομάδα, εκεί στο κτήμα Πραπόπουλου. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ κάποια από αυτά.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΙ εν έτει 2014.

Τα ξέραμε, όπως ξέραμε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δρόμοι σαν την Ροδοδάφνης (μισή προς την μια κατεύθυνση (Χαλάνδρι), μισή προς την άλλη (Μαρούσι) διότι αυτά ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕΝΕΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ με δύο ζεύγη μονόδρομων και διάνοιξη της Φραγκοκλησιάς, αλλά στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα ΠΟΙΟΣ Γ..... ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΟΛΟΓΟΥΣ αν τυχόν μπει μέσα στην μέση κανένας .. κάτοικος, ειδικά αν ο κάτοικος είναι και ψηφοφόρος της διοίκησης του δήμου.

Τότε δεν ήθελε να υλοποιηθεί η επιστημονική διευθέτισις ο δικός μας, ο Τάκης ο Τζαννίκος της Κεντροαριστεράς και της Προόδου ίνα μην δυσαρεστήσει τον ψηφοφόρο (αυτόν θα ψήφιζαν φαίνεται εκεί οι δύο πολυκατοικίες τότενες).

Σήμερα δεν θέλει ο δεξξξξός Γιώργος Πατούλης.

(Συμπέρασμα; Άλλαξαν τα γούστα τους εκεί στις δύο πολυκατοικίες και ψηφίζουν δεξξξξά και όχι αριστερά (μπαίνοντας) αλλά δεν άλλαξε η μικροπολιτική που ξεπερνάει κόμματα, παρατάξεις και εποχές.).


ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ

ΥΓ: Φίλε κε Π......, μάζεψέ λίγο τα δικά σου επιχειρήματα σε παρακαλώ,  σε ένα κειμενάκι γιατί για να τα ανεβάσω, όλα αυτά που έστειλες θέλουν δικό τους blog, πού να τα βάλω και γω, ο φτωχός blogger.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου