Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ! ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ....


 
Τα σχολικά που συγκεντρώθηκαν από χορηγίες μεγάλων εταιρειών (που προσεχώς σχεδιάζουν λέει, να μετατραπούν και σε ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ για να συμβαδίζουν με το πνεύμα της εποχής και να επιδοτούνται από τα αριστερά ΕΣΠΑ ) θα  μοιραστούν - μου είπε ένας κακοήθης, τον οποίο δεν πρέπει να λάβετε καθόλου στα σοβαρά αναγνώστες μου  - σε 150 ωφελούμενους του κοινωνικού παντοκοροϊδείου.

Η σεμνή τελετή θα διεξαχθεί στην κλειστή εδώ και χρόνια παιδική χαρά του αύλιου χώρου της Εστίας Παιδιού του Ιδρύματος και για την προβολή της θα διατεθεί το ευτελές ποσό των 18000 ευρώ στον ΑΝΤ1, τον ΣΚΑΙ και φιλικά προς το παντοκοροϊδείο μέσα, ενώ εξετάζεται ήδη και  η περίπτωση να ενοικιαστεί μόνιμος χώρος - με 15000 ευρώ τον μήνα -  για να οργανωθεί η αντίστοιχη δράση διανομής σχολικών για την χρονιά 2015-2016.

Την διανομή θα κάνουν προσεκτικά επιλεγμένοι δεθελοντές, οι οποίοι έχουν προταθεί εγγράφως από δύο τουλάχιστον παλαίμαχους δεθελοντές για να έχουν το προνόμιο να κάνουν .... αγαθοεργίες και να βοηθούν τους πτωχούς (όχι όλους, όσους καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα δεκάδες απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά που τους ζητούνται για φακέλωμα από την εταιρία που επιδοτείται από το ΕΣΠΑ για να οργανώνει τους δεθελοντές).

Διότι δεν μπορεί ο πάσα, εις, ένας να γίνει δεθελοντής, αναγνώστη μου και να μολύνει το κίνημα. 
Μη νομίζεις ότι είναι ό,τι και ό,τι το "κόλπο" του δεθελοντισμού.
 (Απλά λέει ό,τι νάναι στους ινδιάνους που ακούν και πιστεύουν ό,τι θέλουν να ακούσουν και να πιστέψουν).

Η δημοτική  "κοινωνική" πολιτική Κουράση αναγνώστη μου, συνεχίζεται με την ίδια, αμείωτη , ανατρεπτική, αντιστασιακή επιμονή, βασισμένη πάντοτε σε χρήματα του ΕΣΠΑ (για τους από μέσα) και σε χορηγικά προγράμματα και προσφορές δημοτών (ό,τι μαζέψουμε) για τους "ωφελουμένους".

Χορηγικά προγράμματα εταιρειών που διαφημίζονται δεόντος - σε τιμές χορηγίας από τον δήμο προς αυτές - και που σύντομα θα δημιουργήσουν με κοινές  δράσεις  με τους φίλους τους (που οργανώνουν σύλλογο) τον πρώτο "FABER -  Kindergarden" .
(FABER είναι η γνωστή γερμανική εταιρία μολυβιών που φέρεται σύμφωνα με τον κακοήθη ως ο μεγάλος χορηγός του εγχειρήματος που ετοιμάζεται ενώ το δεύτερο μέρος του τίτλου, είναι η λέξη που θα αντικαταστήσει για τα νέα ελληνάκια, εκείνο το παρωχημένο, γραφειοκρατικό και  αντιεθελοντικό "ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ"

ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου