Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Φρέσκοι στο Χαλάνδρι είμαστε αναγνώστη μου και έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα.

Εχθές ας πούμε μάθαμε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό στο δημοτικό συμβούλιο, από παρέμβαση του Αεικίνητου (ακόμα) πρώην δημάρχου Χαλανδρίου: κου Γ. Κουράση ο οποίος τοποθετήθηκε ενάντια σε δημοσίευματα "ανεγκέφαλων δημοσιογραφούντων".

Το οικόπεδο - λέει ο κος Κουράσης - στο Πάτημα που είχε τις μεγάλες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, δεν  ανήκει σε συγγενή του - όπως έγραφαν οι "ανεγκέφαλοι δημοσιογραφούντες το 2011 αλλά ΣΕ ΚAΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ. (Κουράση δηλαδή).

Τώρα ποιο είναι το νέο σε αυτό;

Μα ότι υπάρχουν Κουράσηδες στο Χαλάνδρι, ιδιοκτήτες οικοπέδων στο Πάτημα - κάποια εξ αυτών με τίτλους από χρησικτησία -  που δεν ανήκουν στην γνωστή παλαιά Αρβανίτικη οικογένεια, γόνος της οποίας είναι και ο πρώην δήμαρχος.

Δεν κοιτάει να απολογηθεί για την κατάσταση που άφησε πίσω του που αρχίζει να βγαίνει σιγά - σιγά στον αφρό χωρίς αυτάπατες και δυνατότητα να  στείλουν τις ευθύνες - αυτός και οι σύμμαχοί του - σε προηγούμενες διοικήσεις (Τζαμτζή, Πέρκιζα κλπ), όπως οι  αθλητικοί χώροι, οι παιδικοί σταθμοί, κρυφές ληξιπρόθεσμες οφειλές στο ΙΚΑ για να αυξηθεί το πλεόνασμα κ.ά που έρχονται) γυρνάει και τέσσερα χρόνια πίσω για να προκαλέσει ... δημοσιογράφους και δημοσιογραφούντες.

Ο Νταβίας δεν του απάντησε, γιατί όπως μας είπε, "ο αεικίνητος πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους και δημοσιογραφούντες" οπότε θεωρεί ότι δεν τον αφορούσε το θέμα.

Διότι ούτε κατά διάνοια δεν επιθυμεί ο Νταβίας να δημιουργηθεί σε κανένα η εντύπωση ότι "ακούει και απαντάει" στον όρο "δημοσιογράφος"  τώρα στα γεράματα να πάθει καμιά τέτοια ζημιά και να  τον μπερδέψουν με τίποτα έγκυρους όπως η Βούλτεψη, ο Πρετεντέρης και ο Πορτοσάλτε ....

Blogger, blogger ... κε πρώην δήμαρχε.

Blogger και να καίει ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου