Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Α, ΟΧΙ! ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΕ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΚΕΡΦΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΣΙΝΚΙ)

Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που έχουμε διατυπώσει καθαρά την άποψη -  πεποίθησή μας ότι η επίλυση του προβλήματος των ΡΟΜΑ είναι πρόβλημα ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και ότι θέλουμε να παραμείνουν στην πόλη οι συνδημότες μας τσιγγάνοι μετά την - αναγκαία - κατεδάφιση του καταυλισμού.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΩΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ (όχι  μόνο εντός των ορίων του καταυλισμού) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ (scripta manent) ΔΗΜΟΣΙΑ.

Και όποια άλλη ΓΡΑΠΤΗ τοποθέτηση περί της βούλησης άλλης δημοτικής παράταξης να παραμείνουν οι Χαλανδραίοι τσιγγάνοι στον δήμο τους υπάρχει, παρακαλούμε να μας αποσταλλεί για να μην τρελαθούμε κιόλας και να ζητήσουμε συγνώμη.

ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ, για να παραφράσουμε τον Λάδη.

Όλοι οι άλλοι έπαιζαν και παίζουν τις αμάδες (και με τις κούκλες) και έπαιρναν κουκιά (ή επιδοτήσεις) από τους .... γύφτους.

Αναλάβαμε το κόστος της ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ σε αυτό ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, σε αυτό που εμείς ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ, σε αυτό που ΜΙΑ ΖΩΗ υπηρετούμε, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, χωρίς καμία συναλλαγή.

Δεν μας νοιάζει, δεν διατυπώνουμε άποψη ανάλογα με την ... (πολιτική ή οικονομική) αγορά αλλά με βάση τις ΑΡΧΕΣ και την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ μας.

Αλλά δεν θα δεχτούμε  και "διάψευση" από τους εκπροσώπους των τσιγγάνων όταν αυτοί αποθρασύνονται παρασυρμένοι από όσους υπηρετούν (ύπουλα) την εξορία τους στα βουνά δια της ... υπερβολής.

 Πάει πολύ.

Σε σχόλιό του στην σημερινή ανάρτησή μας ο κος Δημητράς (ΚΕΡΦΑ - Παρατηρητήριο του ΕΛΣΙΝΚΙ) μας  διαψεύδει (έμμεσα) ενώ διαστρεβλώνει την ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:

Το σχόλιο είναι στην πρωινή ανάρτηση και μπορείτε να το δείτε. Για τους άπειρους στα internetικά το αναδημοσίευουμε:

Είναι παντελώς (επιεικώς) ανακριβές πως οι Ρομά διεκδικούν χρησικτησία. Ως νόμιμος εκπρόσωπός τους ενώπιον ελληνικών και διεθνών δικαστηρίων σας διαβεβαιώ πως όχι μόνο δεν υπάρχει τέτοιο αίτημα αλλά υπάρχει ρητή αναφορά πως οι Ρομά (στη μεγάλη πλειοψηφία τους δημότες Χαλανδρίου) επιθυμούν αξιοπρεπή μεταστέγαση σε χώρους στα όρια του Δήμου, όπως άλλωστε είχε προτείνει προεκλογικά ο σημερινός δήμαρχος, κάτι που δυστυχώς δεν επανέλαβε μέχρι σήμερα με την επίσημη ιδιότητά του, ακόμα και τώρα που του ζητήθηκε να υποστηρίξει αίτημα προσωρινής διαταγής στο Διοικητικό Εφετείο και να στείλει στο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής αίτημα για "πάγωμα" των διαδικασιών σε βάρος των Ρομά (όπως οι αναγγελθείσες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κατεδαφίσεις στις 30/9/2014).
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Δημητράς | helsinki@otenet.gr


Αναδημοσιεύουμε και την δήλωση του υποψήφιου περιφερειακού σύμβουλου με την ΔΗΜΑΡ, πρώην μέλους της παράταξης Ανδρεόπουλου κου Καλαμιώτη στο LIFO με link:

"Ο οικισμός είναι αυθαίρετος μεν, αλλά θα έπρεπε να ισχύσει το δικαίωμα της χρησικτησίας" 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ (επιείκώς) ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

Η παραδοχή των λαθών (αν είναι λάθη) είναι πολύ πιο έντιμη οδός.
Ο οικισμός είναι μεν αυθαίρετος αλλά όπως μας είπε και ο κ. Στέλιος Καλαμίωτης θα έπρεπε να ισχύει το δικαίωμα της χρησικτήσιας Πηγή: www.lifo.g
Ο οικισμός είναι μεν αυθαίρετος αλλά όπως μας είπε και ο κ. Στέλιος Καλαμίωτης θα έπρεπε να ισχύει το δικαίωμα της χρησικτήσιας Πηγή: www.lifo.gr
Ο οικισμός είναι μεν αυθαίρετος αλλά όπως μας είπε και ο κ. Στέλιος Καλαμίωτης θα έπρεπε να ισχύει το δικαίωμα της χρησικτήσιας Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου