Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ 4250-2014

Ψήφισαν όλοι την πρόταση του σωματείου εργαζομένων του δήμου.

Ομόφωνα ψήφισαν να καλέσουν τον δήμαρχο να δώσει "εντέλλεσθε" στους υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να μην αποστείλουν στοιχεία στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το ίδιο είχε κάνει και το δημοτικό συμβούλιο με την προηγούμενη σύνθεση: Είχε πάρει απόφαση ομόφωνα να καλέσει τον πρώην δήμαρχο, κο Κουράση να κάνει εντέλλεσθε στην υπηρεσία.

Όμως εκείνος δεν το έκανε.

Και όπως αποκάλυψε εχθές ο Γρ. Καλομοίρης  (και έπεσαν κουρτινάκια σε όσους διατηρούν ίχνος συνείδησης) - τρεις μέρες πριν αναλάβει ο Ρούσσος- στις 29 Αυγούστου - ο Γενικός Διευθυντής του δήμου - που δεν πήρε το"εντέλλεσθε" από τον Κοουράση ....

....ξεκίνησε  την προβλεπόμενη από τον 4250/14 διαδικασία έκδοση απόφασης επιμερισμού ποσοστών αξιολόγησης των υπηρεσιών του δήμου,  αποδεικνύοντας ότι οι συζητήσεις στο ΔΣ και οι ομοφωνίες ήταν ... για τους ιθαγενείς μπαμπουϊνους.

"Εγώ το είχα πει ότι δεν θα κάνω  εντέλλεσθε" είπε απροκάλυπτα ο πρώην δήμαρχος Γ, Κουράσης, ο οποίος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ.

ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ  ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ και έτσι .... τον ευχαρίστησε ο σύλλογος (Εμετός, σάλια, μύξες).

Το "με το ζόρι" - και καλά - συναίνεση στις αποφάσεις που υπηρετούν όλες οι "σοβαρές" παρατάξεις του Δ.Σ. χάλασε  το γνωστό "μαύρο πρόβατο" - ο Νταβίας - που απευθυνόμενος στην πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων της είπε ότι το αίτημα του συλλόγου για νέα ομόφωνη απόφαση  "τον τσουβαλιάζει μαζί με την παράταξη Κουράση που τελείως πολιτικάντικα μπαίνει στην "ομοφωνία" ψηφίζοντας εντολή στο  νέο δήμαρχο να αναλάβει την ευθύνη την οποία ο ίδιος δεν ανέλαβε".

 "Τι νόημα έχει αυτή η ομοφωνία"; αναρωτήθηκε;

 Και ρώτησε το νέο δήμαρχο αν του χρειάζεται αυτή η ομοφωνία που έτσι και αλλιώς δεν τον καλύπτει σε τίποτα.

Ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος την ζήτησε την ομοφωνία του δημοτικού συμβουλίου, δεσμευόμενος ότι μετά από την απόφαση θα κάνει το εντέλλεσθε στους υπηρεσιακούς και την πήρε - ψήφισε και αυτή η ρόμπα ο Νταβίας παρά τις βερμπαλιστικές του αντιδράσεις για να μην του λένε ότι"έσπασε" αυτή τη πολιτικά κενή περιεχομένου ομοφωνία.
Αυτό το αδειανό πουκάμισο που το μόνο που πέτυχε είναι να ξεπλύνει τον Κουράση, που είναι ικανός στην επόμενη να κάνει και κριτική στον Ρούσσο αν καθυστερήσει να υπογράψει.

Η θετική ψήφος Κουράση είναι άλλος ένας χαρακτηριστικός του πολιτικαντισμός, άλλη μια επίδειξη απροκάλυπτης διγλωσσίας και υποκρισίας.

Και για να το θέσουμε όπως πρέπει ως .... Πλατεία και όχι ως caumme il faut blog, η ψήφος της παράταξης Κουράση είναι ακριβώς αυτό:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου