Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΔ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 17-9

Η συζήτηση για την έγκριση των εκτάκτων θέσεων εργασίας στους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΑΠΗ.
Σαφώς πρόκειται για κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών με ΛΑΘΟΣ όμως τρόπο, όπως γίνεται χρόνια τώρα.
(Εκτός αν σταματήσουν οι Χαλανδραίοι να κάνουν παιδιά και δεν χρειάζονται παιδικούς σταθμούς μετά το .... οκτάμηνο, αυτό το γράφουμε για κάποιους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πού η ανάγκη είναι μόνιμη και πού πραγματικά έκτακτη και προσωρινή).
Αλλά .... ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΠΟΙΗΣΑΜΕ αγαπητέ μου αναγνώστη και ψηφίσαμε να έχει καμιά παιδαγωγό παραπάνω το παιδί σου στον παιδικό σταθμό που λειτουργεί με λειψό προσωπικό.
Όπως και στο παρελθόν είχαμε κάνει.

Βέβαια η σημερινή διοίκηση στο παρελθόν μας κατήγγελνε, διότι ημείς δεν είμεθα επαναστάται αλλά συμβιβασμένοι, που πειθαρχούσαμε άκριτα και δια ιδιοτελείς σκοπούς εις τας κυβερνητικάς εντολάς και δεν αρνούμασταν να προσλάβουμε τους έκτακτους μέχρι να μας εγκρίνουν μόνιμους. ή να πέσει η κυβέρνησις από την αντίδραση των Χαλανδραίων που θα αγανακτήσουν και θα αντισταθούν.





Εδώ θα ακούσετε κάτι - φαινομενικά - ασήμαντο για τους πολίτες που δεν ξέρουν πόσο σημαντικό είναι.

Πρόκειται για τον ορισμό των επιτροπών παιδείας, που πέρασε ομόφωνα παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία δεν αρκέστηκε στις κατά νόμον θέσεις της αλλά προσέθεσε ΜΟΝΗ ΤΗΣ 12 λαϊκά μέλη, χωρίς να κάνει την παραμικρή παραχώρηση στην αντιπολίτευση (η πολυφωνία αφορά άλλους)
αλλά - ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ - η έγκριση της "κλήρωσης" στις επιτροπές παραλαβών έργων, προμηθειών, καταστροφής εγγράφων κλπ - μιας κλήρωσης που δεν έγινε με τους προβλεπόμενους κανόνες διαφάνειας ενώ αφορούσε αιρετούς - και που παρά τις αντιδράσεις Θωμά, Νταβία η πλειοψηφία  συνεπικουρούμενη από τις παρατάξεις Κουράση, Ανδρεόπουλου, Λαδόπουλου δεν είχε την ευαισθησία να αποσύρει - ως όφειλε - και να τις ξαναφέρει διενεργώντας την "κλήρωση" ξανά, με τους προβλεπόμενους κανόνες (δηλαδή με ανάρτηση του τόπου και χρόνου διεξαγωγής της από πριν, κάτι που δεν τηρήθηκε).
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γ. Θωμάς που είχε "κληρωθεί" δήλωσε ότι δεν γνώριζε την διενέργεια της κλήρωσης και δεν αποδέχτηκε την θέση.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ (θεός): Κε Θωμά εντάξει, άμα θέλετε κάνετε προσφυγή κατά της εγκυρότητας της απόφασης. Ψηφίζουμε ...

"Παράλογο να πρέπει οι αιρετοί να ψηφίσουν ότι επικυρώνουν το αποτέλεσμα μιας κλήρωσης στην οποία δεν κλήθηκαν να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν" είπε ο Νταβίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου