Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΦΛΥΑ - ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ .....

Βλέπετε εδώ έχουμε να κάνουμε με βαρβάτη ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΑΠΙΣΤΙΑ!

Διότι άλλο «θεωρώ ότι έπρεπε να είχαμε κάνει διορθώσεις στις συμβάσεις σε δύο σημεία που χρειάζονται - ΠΙΘΑΝΑ - βελτίωση» και άλλο ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΛΕΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (τώρα αν είναι από την ΦΛΥΑ η παράβαση  ή από το Δημοτικό Συμβούλιο  θα το βρει η δικαιοσύνη, το αποτέλεσμα το ίδιο είναι για την πόλη). (βλ. ΥΓ 2)
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200.000 ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και όσο περνάει ο καιρός - κάθε μέρα καθυστέρησης - το νούμερο αυτό φουσκώνει.
Και όλα αυτά για να μην πουν στον ΟΠΤΙΚΟΠΟΥΛΟ, τον ΚΙΝΕΖΟ και την παρέα τους ότι  ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ με τι παπάρες που έλεγαν και πρέπει να αναθεωρήσουν την στάση τους ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΠΟΛΛΟΙ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ – δημοτικοί σύμβουλοι, νομικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι της ΦΛΥΑ  κλπ – να κάνουν τον  «εγώ δεν διάβασα το μνημόνιο» ή «εγώ δεν ξέρω τι γίνεται στην ΦΛΥΑ, δεν με ενδιαφέρει».
Όσοι και αν αντιμετωπίζουν την κατάσταση όπως ο Μιχ. Χρυσοχόϊδης: "ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΜΟΥ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Και αυτό γιατί δεν λένε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ και την λένε από πίσω και σιγανά μην παρεξηγηθεί ο ΤΡΙΧΑΣ και ο ΚΙΝΕΖΟΣ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ  - ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΜΕ, ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ  "ΝΟΥΜΕΡΑ" - ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ,  ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ – ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, και που σήμερα, τις ώρες της μεγάλης κρίσης, είναι πιο αναγκαίο να αποδώσουν ό,τι καλύτερο γίνεται στο δημόσιο ταμείο, από ποτέ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ !!! 
ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (που άμα θέλει το τροποποιεί Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ (ΑΝ ΘΕΛΕΙ) ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ - αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ).
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ – ΠΟΥ -ΞΑΝΑΛΕΜΕ - ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ – ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ -   ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ  ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΥΑ  ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ (με το αζημίωτο;) ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ ΤΩΝ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΩΝ. (ΑΥΡΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ).
ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,  ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (όπως εκφράζεται από τον επικεφαλής της, ξέρουμε ότι αρκετοί δημ. σύμβουλοι έχουν τις επιφυλάξεις τους και παρακολουθούν τα αποκαλυπτήρια με ενδιαφέρον).

 ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ  ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΕΣ  ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, καταθέτει ΘΕΣΜΙΚΑ απόψεις  ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΚΕΤΩΝ αλλά και της ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;
(θα τα φέρουμε αναλυτικά).

Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι ή τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ μας περνάνε;;;
ΚΑΙ ΚΑΛΑ , ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!!
Αυτό που τώρα ψάχνουμε είναι αν δεν ντρέπονται τσάμπα.

Σ.Σ.

Υπενθυμίζουμε από τα προηγούμενα άρθρα ότι:

Έχουν λήξει από πέρυσι τον Μάιο συμβάσεις ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΚΕΤΩΝ - που περιγράφονται στο καταστατικό της ΦΛΥΑ και που απέδιδαν ΚΑΛΑ  ΛΕΦΤΑ (ετοιμάζουμε τον λογαριασμό) και η ΦΛΥΑ ΑΚΟΜΑ δεν τα έχει επαναδημοπρατήσει. 


Και αν νομίζετε ότι σε αυτά τα μέσα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! (Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ).


ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΝΩΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΦΛΥΑ και ΔΗΜΟΣ) σεντ !!!! (σε λίγο θα γράφουμε δεκάρα τσακιστή και πάλι, που αποδίδει καλύτερα το νόημα).


ΑΥΤΟ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ 200άρα ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΑ! (68 .150.000 δραχμές με την ισοτιμία εισόδου στο ευρώ), που θα μπορούσαν να είναι π.χ. ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 0- 10000 ευρώ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ από όλη την Ελλάδα τους παίρνει τροφεία!


ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗ !


ΥΓ 2:
Αν φταίει η ΦΛΥΑ, που δεν δημοπρατήθηκαν ακόμα τα στέγαστρα  ή ο δήμος που δεν ανανέωσε την χωροθέτηση (ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ,  να επαναλαμβάνει τις αποφάσεις ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ του, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για να κάνουν ψυχοθεραπεία όσοι ΕΧΟΥΝ ΗΤΤΗΘΕΙ από την επιτυχία της ΦΛΥΑ - ας το βρουν οι δικαιόροι συμβουλάτορες) ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ! Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Αν χρειαζόταν και δεν το έκανε στην ώρα του ο δήμος φταίει ο δήμος, η διοίκησις και οι νομικοί ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.

Αν δεν χρειαζόταν  και η ΦΛΥΑ πετάει την μπάλα στην εξέδρα επί 1 χρόνο για την δημοπράτηση φταίει η ΦΛΥΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΟΤΗ ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΟΠΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ή ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του  ΠΑΡΑ. (του Γιώργου Παρασκευόπουλου δηλαδή  - τον αναφέρουμε έτσι για να μην μπερδεύεστε με τον συνεπώνυμο Σωτηράκη, όπως σας έχουμε πει. Δεν παρεξηγείτε που τον αναφέρουμε με το παρατσούκλι, τον έχουμε ρωτήσει. Αλλά λέει το θέλει μεγάλο να του το βάζουμε το ΠΑΡΑ.)

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣΑΝ  ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου