Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΓΣΧ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ 2η ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!

 



Νέα μεγάλη εμφάνιση, η καλύτερη έως τώρα, και δεύτερη νίκη στο Πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ για την ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Γ.Σ. Χαλανδρίου, επί ενός επικίνδυνου αντίπαλου - του Α.Ο. Ζωγράφου - εκτός έδρας, με 71-61. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ (δεκάλεπτο 12-15, ημίχρονο 28-28). Μια φοβερή εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο οδήγησε σε ένα 21-5 και έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Μάλιστα στο 36' η διαφορά έφτασε και στους 19 πόντους. Λίγη χαλάρωση προς στο τέλος και η πίεση που ασκήθηκε από μεριάς των παικτών της αντιπάλου έφεραν το τελικό 71-61 για την ομάδα μας! Πρώτος σκόρερ ο Νίκος Γραμματόπουλος με 18 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Ηλίας Εμίρης με 13 πόντους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές μας που καθοδήγησαν έξοχα την ομάδα στη νέα επιτυχία.
Οι παίκτες μας: Γ. Μωραϊτης 2, Η. Εμίρης 13 (3τρ), Ν. Γραμματόπουλος 18 (3τρ), Π.Πετριανίδης 5 (1τρ), Π. Απέργης 9, Δ. Κορώνης, Δ. Γιαννάκης, Μ. Σβορώνος 10, Π. Θέος 7 (1τρ), Α. Ξαρχάς, Α. Ζαχαρόπουλος 7 (1τρ), Δ. Σταθιάς.
Προπονητής ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο.
Στον επόμενο αγώνα της η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα εντός έδρας στις 17-10-2011 (21.45). Ας γεμίσουμε πάλι το γήπεδο να δούμε όμορφο μπάσκετ και να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σας καλούμε να συμμετάσχετε

στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Παιδεία

το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 11πμ

στην Πλατεία Χαλανδρίου



ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

12ΧΡΟΝΗ ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ



Γονείς, Εκπαιδευτικοί και Μαθητές ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους φορείς του Χαλανδρίου και των όμορων δήμων για να διεκδικήσουμε



ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ



Σύλλογος ΠΕ Εκπαιδευτικών «Περικλής»

Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαλανδρίου

Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής

Α΄-Γ΄ΕΛΜΕ Β΄Αθήνας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΗ
της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 10ης Οκτωβρίου
για το πρόγραμμα Δράσης του Συλλόγου
1. 11/10/11: Συμμετοχή στη στάση εργασίας 11:30 έως 15:00 και στην πορεία προς το ΥΠΕΣ.Τρίτη
2.Τετάρτη 12/10/11: συγκέντρωση το απόγευμα στις 20:00 στο Δημοτικό Συμβούλιο και παρουσίαση των θέσεων του Συλλόγου. Πρόταση για κλείσιμο του Δήμου την Πέμπτη και Παρασκευή καθώς και απόφαση για αντίσταση σε απολύσεις.
3.Πέμπτη και Παρασκευή 13 & 14/10/11: κλείσιμο ΟΛΩΝ των υπηρεσιών και διήμερη συμβολική ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Δημαρχείου με μοίρασμα στους πολίτες των θέσεων του Συλλόγου.
4.Σάββατο 15/10/2011: συμμετοχή στη συγκέντρωση Γονέων και Μαθητών στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου στις 11:00 και ενημέρωση για τις θέσεις του Συλλόγου.
5.Δευτέρα και Τρίτη 17 & 18/10/11: δημιουργία 3μελών ομάδων για επίσκεψη σε όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Χαλανδρίου για μοίρασμα των θέσεων του Συλλόγου.
6.Τετάρτη 19/10/11: Συμμετοχή στη γενική απεργία και μίσθωση πούλμαν για την συμμετοχή μας στη συγκέντρωση – πορεία, δημιουργία μπλοκ των εργαζομένων από το Χαλάνδρι.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αλέκος Βαρβέρης
Ο Γραμματέας
Γιώργος Ανδρεδάκης


Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων


(πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε όλες τις ανακοινώσεις μας
στο διαδίκτυο http://sedhalandriou.blogspot.com/)

Ο - ΔΕΞΞΞΟΣ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ:


Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!


Για άλλη μία φορά η δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου διδάσκει πολιτική υπευθυνότητα σε έναν ανεκδιήγητο κράτικό μηχανισμό της υποτέλειας…

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά, εκτυπώθηκαν 10.000 αντίτυπα σχολικών βιβλίων, 180 σελίδων το καθένα, τα οποία περιλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες ενότητες των μαθημάτων ώστε να καλυφθεί το χρονικό διάστημα μέχρι την οριστική διανομή των βιβλίων από το Υπουργείο Παιδείας.

Ο αριθμός των αντιτύπων που εκτυπώθηκαν καθορίστηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καλύπτει πλήρως τις ελλείψεις που υπάρχουν στα Γυμνάσια και στα Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΣΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Πειραιά για αυτή του την πρωτοβουλία.

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ BLOG!

Πακέτο διασκέδασης

Tο παρακάτω πακέτο διασκέδασης με επιτραπέζια παιχνίδια, είναι ότι πρέπει για να ξεδώσετε....
Τσαρούχια

Τούρτες

Κλικ στο κάθε παιχνίδι και καλή διασκέδαση!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
Χαλάνδρι, 7/10/2011
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Α.Π.: 16381


- 22η
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
--------
- 2011

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 12η Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
Α/Α Θ Ε Μ Α Τ Α

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 64/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου που αφορά στη ‘2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Ο.Ε. 2011’.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 67/2001 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Ευριπίδης Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου που αφορά στη ‘1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Ο.Ε. 2011’.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 72/2011 του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Ευριπίδης Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου που αφορά στο ‘Καθορισμό του αριθμού των ειδικοτήτων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οι οποίες εγκρίθηκαν με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 22755/12-5-2011 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ. 1 της υπ΄ αριθμ. 22/2006’.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό μέλους και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλανδρίου’, λόγω παραίτησης.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για οικονομική ενίσχυση του Ν.Π.Δ.Δ. Αετοπουλείου για το Δ΄ τρίμηνο Ο.Ε. 2011.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για κατανομή λειτουργικών δαπανών (Γ΄ δόση 2011) στις δύο (2) νέες σχολικές επιτροπές του Δήμου μας.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού και έγκριση πίστωσης 20.350,00 € για τον ‘1ο Αγώνα Δρόμου Μεικτής Διαδρομής στη Ρεματιά Χαλανδρίου’ που θα διεξαχθεί σε συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου 2011.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

10. 8η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2011.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 163/2011 απόφασης Δ.Σ. που αφορά στην καταβολή επιδόματος στους απασχολούμενους υπαλλήλους στο Τμήμα Αλλοδαπών κατά το Ο.Ε. 2010.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 289/2011 απόφασης Δ.Σ. που αφορά στη παραχώρηση δημοτικού ακινήτου για τη στέγαση του συνδέσμου Μικρασιατών και Κωνσταντινουπολιτών ‘Ρίζες’ και της ένωσης Ποντίων Χαλανδρίου ‘Ο Ακρίτας’.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης του έργου ‘Συντηρήσεις δημοτικού οδικού δικτύου (λακκούβες)’, Α.Μ. 11/2010.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου ‘Κατασκευής δρόμων ήπιας κυκλοφορίας και φυτεύσεις’, Α.Μ. 4/2009.

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Επισκευές – Ανακατασκευές φρεατίων υδροσυλλογής όμβριων υδάτων’, Α.Μ. 13/2009.

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 4ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Ασφαλτοστρώσεις διαφόρων οδών του Δήμου’, Α.Μ. 21/2007.
Αρμόδιος κλητήρας του Δήμου μας παραγγέλλεται να επιδώσει αυτή την πρόσκληση προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο.



  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ