Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Το κείμενο του ψηφίσματος που πήραμε από το ΚΕΘΕΑ.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν.Π.Δ.Δ.
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Αισχύλου 28
Ταχ. Κώδικας: 152-34 Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 210-6894444
Fax: 210-6894944
E-mail: flyamed@otenet.gr

Χαλάνδρι, 29 Σεπτεμβρίου 2011


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011 το Κ.Α.Π.Η. θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Σας περιμένουμε όλους στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου μας (Δαναϊδων και Αντιγόνης ) στις 6.00μ.μ.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
πρΟΤΑση

Ανακοίνωση σχετικά με κλείσιμο ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων από 2 - 6 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023926
Fax. 2132023925
email: press@halandri.gr

Χαλάνδρι, 3 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Σας ενημερώνουμε ότι ο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα παραμείνει κλειστός από τις 2 Οκτωβρίου 2011 στις 07.00π.μ έως και τις 6 Οκτωβρίου 2011 στις 07:00π.μ.
Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν την απαιτούμενη μέριμνα και να μην αφήνουν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους όταν αυτοί είναι γεμάτοι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΕΔΕ



Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» με 255 ψήφους και 16 (από τις συνολικά 31) έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο είναι ο νικητής στις εκλογές για τη νέα ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας. Η (απόλυτη) πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ την οποία είχε προβλέψει* η aftodioikisi.gr είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς την 31η έδρα (17η για το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» καταλαμβάνει αυτοδικαίως ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ δύο ακόμη έδρες καταλαμβάνει η συνεργαζόμενη με την παράταξη του κυβερνώντος κόμματος «Δημοκρατική Πρωτοβουλία» (ΔΗΜΑΡ).
Λιγότερες έδρες (11) απ' όσες αναμενόταν καταλαμβάνει η «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» (ΝΔ) που έλαβε 179 ψήφους, η «Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» (ΣΥΝ) έλαβε 17 ψήφους και 1 έδρα, ενώ δεν κατάφερε να βγάλει έδρα η «Λαϊκή Συσπείρωση» (ΚΚΕ) που έλαβε 10 ψήφους.
Τέλος ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δημήτρης Βουνάτσος, δήμαρχος Μυτιλήνης έλαβε 2 ψήφους.
Να σημειωθεί ότι σε σύνολο 500 εγγεγραμμένων ψήφισαν 487 αιρετοί (Εγκυρα ψηφοδέλτια 485 και 2 άκυρα).
Μετά από σημερινά αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ που θα συνεδριάσει εντός των επομένων δέκα ημερών, θα εκλέξει πρόεδρο το δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη. Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια συνεδρίαση το δ.σ. θα εκλέξει επίσης τους δύο αντιπροέδρους, το γενικό γραμματέα καθώς και την Εκτελεστική Επιτροπή.

www.aftodioikisi.gr

Ομόφωνη απόφαση της ΕΣΕΕ για κλείσιμο εμπορικών καταστημάτων στις 19 Οκτωβρίου

 
 
Πραγματοποιήθηκε εχθές στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ με συμμετοχή όλων των Προέδρων των Ομοσπονδιών Εμπορικών Συλλόγων της χώρας.
Αντικείμενο του έκτακτου αυτού Συμβουλίου ήταν η απόφαση για τη λήψη συγκεκριμένων δράσεων ενάντια στα καταφανώς άδικα οικονομικά μέτρα τα οποία δίνουν το τελειωτικό χτύπημα, στην ήδη χειμαζόμενη ελληνική αγορά.
Ανάμεσα στα μέλη του Συμβουλίου υπήρξε συναντίληψη στο ότι η συγκεκριμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία απαιτεί την άμεση λήψη δράσης από τους φορείς εκπροσώπησης της αγοράς, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω συνέπειες για τα εισοδήματα επιχειρηματιών και καταναλωτών. Η άμεση και οργανωμένη αντίδραση του εμπορικού κόσμου καθίσταται σε αυτή τη φάση απολύτως επιτακτική εάν θέλουμε να υπάρξει μέλλον για την ελληνική αγορά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα στις 19 Οκτωβρίου. Με αυτόν τον τρόπο το ελληνικό εμπόριο δηλώνει την έντονη αντίθεσή του στην έως τώρα ασκούμενη πολιτική και διατρανώνει ότι οι λογικές κοινωνικού αυτοματισμού είναι ξένες προς τη συνδικαλιστική του δράση.
Γι' αυτό το λόγο, η ΕΣΕΕ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου και θα κορυφωθούν με το κλείσιμο των καταστημάτων τους στις 19. Ο αντίκτυπος των δράσεων πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος δυνατός για να εκφραστεί η διαμαρτυρία όλων απέναντι σε μία αντιμετώπιση της ελληνικής αγοράς από την Κυβέρνηση που οδηγεί στον πλήρη αφανισμό της. Είναι απαραίτητο η ελληνική μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα ενωμένη να μεταφέρει το μήνυμα για την αλλαγή πολιτικής, η οποία είναι και η μόνη προϋπόθεση για την υπέρβαση της ύφεσης.
Οι κινητοποιήσεις και οι άλλες ενέργειες της ΕΣΕΕ θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χαλάνδρι, 3/10/2011


Σας ενημερώνουμε ότι από την Κυριακή 3 Οκτωβρίου  αρχίζουν τη λειτουργία τους οι πρόβες του Χορευτικού μας. Λειτουργούν και φέτος 3 τμήματα ( αρχαρίων, μεσαίο και προχωρημένων). Στο χορευτικό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν την παραδοσιακή μουσική και το χορό, από όπου κι αν κατάγονται.

Μετά από αίτημα πολλών μελών και φίλων μας και με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να  συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά τους και ταυτόχρονα να εμπεδώσουμε σχέσεις αλληλεγγύης και συλλογικότητας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε επιπλέον νέα καλλιτεχνικά τμήματα:

Μαθήματα κλαρίνου ,Χορωδία Πολυφωνικού τραγουδιού, Χορωδία Παραδοσιακού τραγουδιού, Τμήμα Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας και  Τμήμα Κατασκευής Εικαστικού Κοσμήματος που θα λειτουργήσουν από το Νοέμβριο.

Πληροφορίες-Εγγραφές : Βήχας Κώστας 6977651991

                             Γαλάνη Λίτσα 6978258081



Το ΔΣ