Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ....

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ .....

Ο κος Βάσιος καλά είναι σήμερα διότι χάσαμε επαφή.

Το ημερήσιο δελτίο καταστροφών τι λέει ;;;;

Τι καταστράφηκε σήμερα;;;;

ΥΓ.
Αύριο σας έχουμε ωραίο ρεπορτάζ, που μας έφεραν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ από το Πάτημα και το πάρκο στη Δροσιάς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Ε.Α. - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ - ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

(ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) Παράρτημα Χαλανδρίου

και η ΟΒ Χαλανδρίου της ΚΝΕ πραγματοποιούν, την Κυριακή 22 Μάη 2011 και ώρα 11 το πρωί, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Χαλανδρίου (Γυφτοπούλου 2 και Γκίνη),

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

στην μνήμη όλων των αγωνιστών από την περιοχή, που εκτελέστηκαν την περίοδο της Κατοχής, εκείνων που εκτελέστηκαν ή έπεσαν μαχόμενοι τους κατακτητές ή εξοντώθηκαν στα χιτλερικά στρατόπεδα, καθώς και των μελών αγωνιστών του Παραρτήματος που «έφυγαν» μέχρι σήμερα.

Θα ακολουθήσει ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ στα 66 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών (9 Μάη 1945) και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Αγωνιστών.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ....

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ  ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ.

ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ Ή ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ.

ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ,

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ & ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σημεώμα Σύνταξης:
Και μη χειρότερα,

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!!

 

 "ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ....
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ! ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;"

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ DOLBY DIGITAL ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΑ

Ο Γραμματέας της ΠΑΣΚ-ΟΤΑ και Πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.

Έφυγε η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ από το ΠΑΣΟΚ!!!

Να κόψει κάθε επαφή με το κυβερνών κόμμα, μετά και τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, αποφάσισε η Π.Α.Σ.Κ.Ε- Ο.Τ.Α, η συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ στους δήμους.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, εκφράζει την αντίθεση της με την κυβερνητική πολιτική και την πολιτική του μνημονίου.

Σημειώνεται ότι γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής της Π.Α.Σ.Κ.Ε- Ο.Τ.Α είναι ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε- Ο.Τ.Α Θέμης Μπαλασόπουλος.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Σ.Κ.Ε- Ο.Τ.Α, έχει ως εξής:

Η Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πρωτοπόρα σε κάθε κινητοποίηση μάχεται για να προασπίσει τα ανεξάρτητα συμφέροντα των δυνάμεων της εργασίας, για τη βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας της διαβίωσης, για μια κοινωνία αλληλεγγύης και δικαιοσύνης όπου οι δυνάμεις της μισθωτής εργασίας θα έχουν το ρόλο που τους ανήκει.

Ουδέποτε χειραγωγήθηκε και πάντα διατηρούσε την αυτονομία της σε σχέση με τον πολιτικό φορέα. Ουδέποτε λειτούργησε ως ιμάντας κομματικών εντολών, αποδεικνύοντας πολλές φορές στην πράξη την ανεξαρτησία της. Επαφές και επικοινωνία υπάρχει στο πλαίσιο του διαλόγου και της αμφίδρομης πληροφόρησης.

Εδώ και ένα χρόνο σεβόμενοι τους εαυτούς μας και εκφράζοντας τους εργαζόμενους που μας εμπιστεύτηκαν, κάναμε λόγο για την πιο βάρβαρη, την πιο αντιλαϊκή, την πιο αντεργατική πολιτική με την οποία ιστορικά βρέθηκε αντιμέτωπη η εργατική τάξη της χώρας μας.

Η κοινωνία οδηγείται στην φτώχια και την εξαθλίωση, ενώ η πολιτική «συνταγή» που η Κυβέρνηση, το Δ.Ν.Τ. και η Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόζουν, ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα. Αποδεδειγμένα πλέον, η πιο σκληρή και απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη πολιτική που είδε ποτέ ο τόπος δεν οδηγεί στην επίλυση του δημοσιονομικού προβλήματος. Η κυβέρνηση σύρεται σε μια πολιτική που είναι «έξω από την πολιτική φυσιογνωμία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.» και μάλιστα χωρίς να έχει αποτελέσματα.

Ειδικότερα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη την ολομέτωπη επίθεσή της στα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της, ξεπουλώντας τις υπηρεσίες «φιλέτα» στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Απροειδοποίητα και με «τροπολογίες εξπρές» μπαίνει πλέον σε αμφισβήτηση η εργασιακή μας υπόσταση αλλά και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πολιτική επιλογή που μας βρίσκει αδιαπραγμάτευτα αντίθετους!

Πολιτική επιλογή στην οποία ουδέποτε συμφωνήσαμε και στηρίξαμε!

Πολιτική επιλογή την οποία, συνεπής στις αρχές και στις ιδέες μας συλλήβδην απορρίπτουμε!

Πολιτική επιλογή για την οποία ουδέποτε θα μπούμε στη θέση να αιτιολογήσουμε και να απολογηθούμε στα μέλη μας αλλά και στους εργαζόμενους που εκπροσωπούμε και μας έχουν εμπιστευτεί.

Χωρίς να κρύψουμε ποτέ τις κομματικές μας επιλογές έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι αυτές δεν μας δεσμεύουν και δεν μας καθοδηγούν όταν βρίσκονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των εργαζομένων. Το αποδείξαμε στο παρελθόν, το αποδεικνύουμε σήμερα και θα συνεχίσουμε στο μέλλον.

Δεν είμαστε «κομματικό παράρτημα» κανενός μέσα στα συνδικάτα. Είμαστε το πιο δυναμικό, το πιο παραγωγικό, το πιο αγωνιστικό κομμάτι του κλάδου μας. Λειτουργούμε και καθορίζουμε τη στάση μας με όρους παράταξης που η δύναμη και οι δεσμεύσεις της πηγάζουν αποκλειστικά και μόνο από τη θέληση και τα συμφέροντα των εργαζομένων που εκπροσωπούμε και μας εμπιστεύονται.

Αυτή την ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ αυτονομία δεν την εκχωρούμε σε κανέναν. Είναι η ελπίδα και η δύναμή μας. Οφείλουμε να την προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού.

Διαπιστώνοντας πλέον αγεφύρωτο χάσμα πολιτικής αντίληψης, ιδεών και ιδανικών για τα οποία παλέψαμε και αγωνιστήκαμε, δηλώνουμε πως πλέον καμιά πολιτική συνάφεια δεν έχουμε με τον πολιτικό χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπως αυτός εκφράζεται. Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα προκειμένου να καταργηθεί το «βάρβαρο μνημόνιο» και να ανατραπούν οι πολιτικές που το εκφράζουν.

Με την απόφασή μας αυτή οριοθετούμε ξεκάθαρα τις θέσεις μας και την τακτική μας απέναντι σε όλους: κυβέρνηση, αντιπολίτευση, συνδικαλιστικές οργανώσεις και συνδικαλιστικές παρατάξεις. Κυρίως όμως απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας και αγωνιστικότητας σε όλους του εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πως θα είμαστε με όλες τις συνθήκες στην πρώτη γραμμή του ΑΓΩΝΑ.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Αθήνα, Πέμπτη 19 Μαΐου 2011
Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ;;;

ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Συνεκδίκαση 3 αγωγών όπου - πρόσεξε τώρα σκηνικό:

Αντιδκεί ένας πρώην ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΞΙΟΣ με έναν πρώην εκπρόσωπο της ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ έως ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ που σήμερα συνεργάζεται με το ακραία νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ και έχουν μάρτυρα ο πρώτος έναν πρώην σοσιαλδημοκράτη  και ο δεύτερος έναν πρώην ανανεωτκό κομμουνιστή.

Μιλάμε τώρα χέστα και άστα! Ιδεολογικός πανζουρλισμός!

ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΛΕΩΦ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 150
Τ.Κ. 152 34 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κα ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210-6856410 & 210-6821975
ΦΑΧ 210-6856410


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ε Υ Ρ Ι Π Ι Δ Ε Ι Α 2011

Ο Δήμος Χαλανδρίου έχοντας σαν σκοπό την καλλιέργεια των αθλητικών αξιών και του Ολυμπιακού Ιδεώδους στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει το Σάββατο 21 Μαίου 2011, για έκτη συνεχή χρονιά, για μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων τους Αγώνες Στίβου «Ευριπίδεια 2011».

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες στίβου αλλά και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να διδαχθούν τον αθλητισμό.

Έτσι θα έλθουν σε επαφή μεταξύ τους, θα γνωρισθούν και θα αναπτυχθεί ανάμεσα τους η ιδέα του «ευ αγωνίζεσθε», ώστε μέσα από την άμιλλα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια την φιλία και την συνεργασία να νοιώσουν την γοητεία και την ομορφιά του Αθλητισμού σε συνεργασία με τους Δήμους Βριλησσίων, Ψυχικού, Μελισσίων , Πεντέλης, Χολαργού, Αμαρουσίου και Αγίας Παρασκευής.

Η Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι Σάββατο 21 Μαΐου 2011 ώρα 17:00 και θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» (Λ. Πεντέλης 150- Χαλάνδρι). Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στους αγώνες «Ευριπίδεια 2011» συμμετέχουν και οι Δήμοι Βριλησσίων, Παπάγου, Χολαργού, Ν. Ψυχικού , Παλαιού Ψυχικού, Νέας Πεντέλης, Παλαιάς Πεντέλης, Φιλοθέης και Μελισσίων και τελούν υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.



Με τιμή
Ο Δήμαρχος
Κουράσης Γεώργιος