Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΜΕ ΑΠΟΔΕΞΕΙΣ.

Όπως έχετε καταλάβει προχωράμε βήμα, βήμα να σας ενημερώνουμε για θέματα του δήμου που ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ αλλά έχουν μείνει στην αφάνεια για καιρό - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ή ΤΗΣ ΜΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ.

Η ενημέρωση όμως είναι γνωστό - σε όσους πιστεύουν ιδεολογικά ότι οι ταξικές αντιθέσεις καθορίζουν κυρίως την ροή της κοινωνίας - ότι δεν μπορεί να είναι ΟΥΔΕΤΕΡΗ.
Μόνο οι τζιτζιφιόγκοι (καλό ήταν αυτό, το κρατάω) πιστεύουν ότι υπάρχει ουδέτερη ενημέρωση. Οι τζιτζιφιόγκοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Οι τζιτζιφιόγκοι του πολιτικού συστήματος.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
Αυτοί που έχουν κάνει κάποιους - και συντρόφους - να ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν τον όρο "ΠΟΛΙΤΗΣ" επειδή αυτοί οι τζιτζιφιόγκοι τον εξευτέλισαν ταυτίζοντάς με την αποϊδεολογικοποίηση και την ταξική ουδετερότητα.
Δεν είναι όμως έτσι! Και δεν είναι έτσι ειδικά σήμερα που όσοι στοχεύουν στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σαθρού πολιτικού συστήματος που ακύρωσε τις ζωές μας και υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών μας, οφείλουν να ιεραρχήσουν τους στόχους τους ΣΟΒΑΡΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και όχι να πελαγοδρομούν.
ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:

Η ενημέρωση που σας δίνουμε λοιπόν δεν είναι ουδέτερη. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ στη βάση της αφού εμπεριέχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Φωτογραφίες, έγγραφα, ονόματα.

Ποτέ δεν μιλάγαμε στον βρόντο. Πολύ περισσότερο τώρα που θεωρούμε ότι πλέον ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ. Και έχουμε νικήσει σε έναν σκοτεινό, χυδαίο, ακραίο, ΥΠΟΥΛΟ παρασκηνιακό πόλεμο που είχε σαν στόχο την οκονομική και ηθική εξόντωσή μας.

Διότι έχουμε προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σε πολύ ισχυρότερους από εμάς αντιπάλους και είμαστε ακόμα ζωντανοί. Γι' αυτό επιμένουν να με λένε αντάρτη ενώ γνωρίζουν ότι δεν δικαιούμαι αυτόν τον τιμητικό τίτλο.

Και έχουμε νικήσει διότι και άλλοι στοχοποιήθηκαν από αντίστοιχους εξουσιαστικούς μηχανισμούς και δεν κατόρθωσαν να τους αναγκάσουν να κάνουν τέτοια ΧΟΝΤΡΑ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ "ΛΑΘΗ" όπως αυτό που ξετυλίχτηκε μπροστά στα μάτια σας αυτή την εβδομάδα - ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα. ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΗ στην ουσία! Όταν πρέπει! Και πληρώνουμε το κόστος αλλά αντέχουμε.


Τα συγκινονούντα δοχεία ενός γνωστού στους περισσοτέρους, τοπικού βουλευτικού κατεστημένου - και στις δύο βάρκες του πολιτικού συστήματος - συνεργάζεται γα εξόντωση ΚΟΙΝΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ που δεν θέλουν να τους κοντράρουν ΣΤΑ ΙΣΑ διότι δεν θέλουν να δείξουν ότι ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Αν δεν φοβόντουσαν δεν θα ασχολούνταν. Φοβούνται το μοιραίο που τους έρχεται ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ αφού ΣΧΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ. Και ξέρουν ότι θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να πάνε σπίτια τους οι εκπρόσωποι της γενιάς που διέλυσε την Ελλάδα. Με όσες μικρές ψυχικές δυνάμεις θα μας έχουν αφήσει.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Και εκτιμώ ότι πια αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε την σελίδα.
Ελπίζω ότι πλέον κανείς δεν θα αμφισβητήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Διότι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤAI!

Κάποιοι πάντως έχουν χάσει τον ύπνο τους. Διότι εμείς δεν βαράγαμε ποτέ τα σαμάρια. Πηγαίναμε στους γαϊδάρους κατ΄ευθείαν. Αλλά τα σαμάρια που νομίζουν ότι έγιναν γάιδαροι έχει έρθει η ώρα να συμμαζευτούν.

11 ΜΑΪΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ.



ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΦΙΣΣΑ.

ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΕΕΕΕ!

Ειδικά οι νεώτεροι. Εμάς άρχισαν και τα πάκια μας να πιάνονται αλλά τρώμε τα δακρυγόνα μας ...

Δεν είναι και προς θάνατο. Λίγο κλάμα, λίγο λεμονάκι, λίγο βαζελινούλα.
Μην κάνετε και σαν .... ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΙ!

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ!

Διαβάστε ανακοίνωση των οπαδών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης !!!

Έχει οικονομικά προβλήματα η ομάδα, ίσως υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία και γι αυτό ...

... προτείνει ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΗΣ FYROM και χτήσιμο γηπέδου στη ΜΙΚΡΑ από τουρκική εταιρία, με το όνομα του γηπέδου ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!

Μιλάμε τώρα για παράνοια ...