Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ή κάνας κατιών συγγενής του!)

Εμείς κάνουμε χορηγία την ........

ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ!


ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ;

Στην σημαντικότερη - μη άμεσα αιρετή, νέα θέση στους Ο.Τ.Α, που θεσμοθέτησε ο Καλλικράτης - αυτή του Συμπαραστάτη του Δημότη και των Επιχειρήσεων, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης έχει προτείνει τον παλιό δημοτικό σύμβουλο, αντιδήμαρχο επί δημαρχίας Παττακού κο Νίκο Πρασσά.

Η εκλογή ή όχι του Νίκου Πρασσά εξαρτάται από την συνοχή της παράταξης της πλειοψηφίας, αφού, παρά τις γνωστές και βαρετές πλέον, επικοινωνιακές στρακαστρούκες του, ο κος Παττακός στην δεύτερη ψηφοφορία δεν μπορεί να αρνηθεί την στήριξη στον φίλο, κουμπάρο και συνεργάτη του.

Ο Στάθης Ανδρεόπουλος προτείνει τελικά τον κο Πράσσο  αντί του Μπάμπη Παπαϊωάννου ως εκείνο το πρόσωπο που έχει εγνωσμένο και αποδεδειγμένο κύρος στην πόλη, όπως επιτάσσει ο νόμος για την αυτοδιοίκηση.

Πάντως σε γύρω δήμους που ελέγχονται από τη ΝΔ φαίνεται ήδη να διαμορφώνεται τάση να απαξιώνεται ο νέος θεσμός και να οδηγείται - προσχεδιασμένα - η διαδικασία σε αδιέξοδο ώστε οι διοικήσεις  να μην έχουν τέτοια ενοχλητικά θεσμικά εμπόδια μες τα πόδια τους και να ασκούν την - ελέω 15% του εκλογικού σώματος - εξουσία τους.

Πρασσάς ή Πράσος λοιπόν;
Η Δευτέρα θα έχει ενδιαφέρον.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΒΑΡΗΣ!

Την απόφασή του να του αναθέσει την αντιπροεδρία και όχι την προεδρία του ΟΝΑ - με πρόεδρο τον ίδιο τον δήμαρχο κο Γιώργο Κουράση - ανακοίνωσε στον κο Ντάβαρη ο κος Κουράσης την Παρασκευή παρουσία αρκετών συνεργατών του.

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Ο δήμος σηκώθηκε στον αέρα.
Ο Ηλίας Ντάβαρης δεν δέχτηκε με τίποτα να υποβαθμιστεί και ... ανέβηκε στα κεραμίδια.

Ο Ηλίας Ντάβαρης μιλάει ανοικτά για υπαναχώρηση από προεκλογικές πολιτικές συμφωνίες και δεσμεύσεις του δημάρχου ακόμα και απέναντι στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κου Καρατζαφέρη, ο οποίος έδωσε την στήριξή του κόμματός του, στον Γιώργο Κουράση με την δέσμευσή του ο Ηλίας Ντάβαρης να είναι επί τετραετία στο ηγετικό σχήμα του δήμου.

Η συνέχεια επί της οθόνης ....

ΜΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δευτέρας θα είναι απολύτως καθοριστική για την τετραετία Κουράση. Το παρασκήνιο οργιάζει και αν γράφαμε τα μισά από όσα έρχονται καθημερινά στα αφτάκια μας θα μιλάγαμε ήδη για ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ στον δήμο, που δεν μαζεύεται με τίποτα.

Όμως έχουμε δηλώσει ότι κάνουμε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ και όχι ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αυτό σημαίνει ότι ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ή ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι παρασκήνιο. Αυτό το λέμε για όσους ζητούν να δημοσιοποιήσουμε διαροές τους ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. Αυτά αδέλφια αλλού, εμείς δεν είμαστε χθεσινοί. Και όταν αναρτήσουμε κάτι θα είναι ΤΡΙΠΛΟΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟ και θα είμαστε έτοιμοι να το υπερασπίσουμε και στο δικαστήριο.

Παιχνιδάκια πολιτικάντηδων εδώ δεν παιρνάνε. Με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και υπογραφή, ό,τι θέτε.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ - ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΚΑΛΟ Σ-Κ!

Ένας Λαγός είχε την παράξενη συνήθεια να ρεμβάζει πάνω σ ένα δένδρο. Η συμπεριφορά του παραξένευε τα άλλα ζώα που τον ρωτούσαν τι κάνει εκεί πάνω.
Πέρναγε η αρκούδα;
-Τι κάνεις Λαγέ εκεί πάνω;
-Ε! ...τι να κάνω αρκούδα μου; Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου κι άμα μου κάνει κέφι, "π***ω" και το Λιοντάρι!...
Η Αρκούδα φρίκαρε, αλλά δεν είπε τίποτα...
Ο Λαγός όμως το χαβά του : Όποιο ζώο πέρναγε και τον ρωτούσε , έλεγε το ποίημα του...."Τρώω το χορταράκι μου , πίνω το γάργαρο νεράκι μου, έ!.. κι άμα μερακλωθώ, "π***ω" και το Λιοντάρι!..."
Βεβαίως ο απόηχος αυτής της αήθους συμπεριφορά δεν άργησε να φθάσει και στα αυτιά του Βασιλιά της ζούγκλας!...Μια και δύο λοιπόν πάει και βρίσκει το Λαγό....
-Τι κάνεις Λαγέ εκεί πάνω;
-Τι να κάνω Βασιλιά μου; Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου, έ!...λέμε και καμιά μ****α να περάσει η ώρα!.....

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ! Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ...

Αγαπητέ κ.εκδότη

Δημοσιεύσατε πρόσφατα Ανακοίνωση του Νίκου Πανταζή με τίτλο «περί ανταρτών» όπως αντικειμενικά κάνετε πάντα. Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση με λάθος δικό μας εκ παραδρομής προστέθηκε η φράση (Λόγω Εφορίας) που δεν έχει σχέση με το θέμα δεν έχει συμπεριληφθεί στην αντίστοιχη δημοσιοποίηση στο Blog είναι άδικη για όλους όσους υποστήριξαν την παράταξη του κ Ανδρεόπουλου και πιθανά να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και για μη πολιτικά πρόσωπα των οποίων την τιμή και υπόληψη δεν είχαμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε, πολύ περισσότερο να τους εμπλέξουμε στην πολιτική αντιπαράθεση στο Δημοτικό επίπεδο.

Με εκτίμηση Νίκος Πανταζής