Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ. ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΣΤΕ! Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΠΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Προχθές αναδημοσιεύσαμε ανάρτηση του Νίκου Πανταζή σχετικά με την ανάρτηση αποφάσεων του αθλητικού οργανισμού ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ στο διαδίκτυο.
http://stinplatia.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY κου Νίκου Πανταζή - Χρόνια Πολλά Νίκο.

Λοιπόν εχθές λάβαμε αυτό το email:


Κ. Νταβία γεια σας!

Οι αποφάσεις του αθλητικού οργανισμού ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ δημοσιεύονται στη διαύγεια εδώ : http://et.diavgeia.gov.gr/f/flya_eyripidis

Με εκτίμηση
 Νίκος Γώγος

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Επειδή ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, διορθωνόμαστε - αλλά μας αρέσει και ο διάλογος και απαντάμε όταν πρέπει,

Επειδή ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ - την πρώτη την αφήσαμε και έπεσε κάτω για να μην δημιουργήσουμε τριβές -ας πούμε και εμείς μια αποψούλα:

ΛΟΙΠΟΝ:

1. Όταν ένα επικεφαλής παράταξης - υποψήφιος δήμαρχος - κάνει μια τέτοια καταγγελία, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΣΜΙΚΑ.

Διότι αν το Νομικό Πρόσωπο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ τότε σε ποιον απαντάει ΕΠΙΣΗΜΑ ;;;
ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΓΕ;;;
2. Όταν μια εφημερίδα - χάρτινη ή ηλεκτρονική - δημοσιεύει ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ απόψεις θεσμικών παραγόντων αλλά ακόμα και ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, δεν ευθύνεται γι' αυτές.
Αυτά είναι λυμένα από παλιά, δεν χρειάζεται να τα ξαναλύνουμε.

3. Διορθώσεις εφημερίδων από θεσμικά αναρμόδιους για λογαριασμό άλλων, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ κου ΓΩΓΟΥ, τον οποίο εκτιμούμε - γι' αυτό και δεν αγνοούμε τις απόψεις του -  και τον εκτιμούμε κυρίως για τις άοκνες προσπάθειες που κάνει στο βόλλεϋ του Γυμναστικού:

Η ΠΛΑΤΕΙΑ με το θέμα της ανάρτησης αποφάσεων - και του ΕΥΡΙΠΙΔΗ - έχει ασχοληθεί ΝΩΡΙΣ!

http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=6779218516755432372&postID=3138169172838575105

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Είμαστε από αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ - ΕΚΟΝΤΕΣ, ΑΚΟΝΤΕΣ - ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
Αν ο κος Πανταζής  λέει ότι υπάρχουν μη αναρτημένες αποφάσεις στον Αθλητικό Οργανισμό "ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ"  ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ. Δεν είναι ούτε άπειρος, ούτε χθεσινός.

Και το ότι υπάρχει σελίδα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που πρέπει να αναρτηθούν. (Παρόλο που καλό θα ήταν να είναι η σελίδα στους "ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ" του δήμου και όχι αλλού, λες και είναι ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ανεξάρτητο κράτος).
Και ίσως ο κος Πανταζής να επιλέξει ή όχι  να δώσει πιο αναλυτικά στοιχεία για  το θέμα που αναδεικνύει, ώστε να μην βγαίνει αμέσως τρελός ή αναξιόπιστος όποιος κάνει κριτική αντί να θεωρείται χρήσιμος και να διορθώνονται τα λάθη ή οι παραλείψεις των αρμοδίων, ίσως όχι. Δεν μπορούμε, ούτε θέλουμε να του επιβάλλουμε την τακτική του.

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ για τον  ΕΥΡΙΠΙΔΗ δεν έχουμε άμεση άποψη,  αλλά θα σας αναδείξουμε, με ένα απλό παράδειγμα, το πώς εννοούν την ΔΙΑΥΓΕΙΑ κάποιοι στον δήμο, με παράδειγμα από την ΦΛΥΑ, που γνωρίζουμε καλά:

ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ;;;

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ. Σας ενημερώσαμε και ουδέποτε ΒΕΒΑΙΑ διαψευστήκαμε.
http://stinplatia.blogspot.com/2011/08/blog-post_26.html ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 6-12,  11.50 πμ,   ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!

Ούτε το όνομα του τεχνικού συμβούλου, ούτε τα κριτήρια επιλογής, ούτε η αμοιβή, ούτε οι αρμοδιότητες.

Παρ' όλα αυτά ο τεχνικός σύμβουλος έχει εκπονήσει και ολοκληρώσει μελέτη, η οποία ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, έχει αποσταλεί ως θέση της εταιρίας στον Δήμο Χαλανδρίου, προς υλοποίηση - ΑΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Αν βρείτε τίποτα ΤΡΥΠΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ! (Σήμερα γιατί σε κάνα - δυο μέρες θα το έχουν ανεβάσει για να μας λένε μετά υπερβολικούς και .... ανυπόμονους. Βλέπετε για να μην είσαι ανυπόμονος μια απόφαση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ μπορεί να ανεβαίνει και μετά από .... 4-5 μήνες).
ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;

Για να κάνουν κάποιοι ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ .

Λοιπόν ας μην σπεύδεται κύριε Γώγο - που σας εκτιμούμε και το γνωρίζετε - να μας διορθώνετε διότι Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΕΤΣΙ!

Απλά ΟΜΙΛΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Και από όσο γνωρίζουμε και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ στον ΓΣ Χαλανδρίου ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ είναι προσεκτικός όταν μιλάει.

Πάντως ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου