Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ - ΛΕΕΙ - ΑΠΟ ΤΑ ΛEΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΤΑ! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
(Ρεπορτάζ θα έχουμε και από τα Βριλήσσια).

ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. (Σε λίγο θα δείτε VIDEO) και θα δείτε ότι ο κόσμος ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ παρά την λύσσα του MEGA και του ΣΚΑΙ, παρά την σπέκουλα από τον ΑΙΩΝΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ και συνδικαλιστή - Σίμο Δανιηλίδη και τις πολιτικές αλητείες του, παρά την παράκρουση που έπαθε από τα αυγά ο Χάρης Καστανίδης - που είναι άνθρωπος ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ και πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τον κατήφορό του και να μην ρήξει άλλο λάδι στη φωτιά.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Αν μείνουν τα σκουπίδια καμιά - δυο βδομάδες στους δρόμους δεν πεθαίνουμε (Δείτε το παράδειγμα της Νάπολης).

Αν νικήσει η πολιτική των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥΣ, τα παιδιά μας όντος κινδυνεύουν πολλαπλώς περισσότερο από τα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου