Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

Είναι η πρώτη φορά που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Επίσης θα είναι Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που σε τυπωμένο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ φύλο που ετοιμάζεται για το τυπογραφείο δεν θα βάλουμε το πρόγραμμα του θεάτρου της ρεματιάς.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ πλέον είναι ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
Και έχει χορηγούς επικοινωνίας.
Και εμάς δεν μας γράφει ως τέτοιους. Τι χορηγοί επικοινωνίας είναι αυτοί και τι ακριβώς ανέλαβε για την προβολή του φεστιβάλ ο ιδιώτης - επιχειρηματίας άμα στέλνει ο δήμος τα δελτία τύπου από το γραφείο τύπου για να μπαίνουν ΔΩΡΕΑΝ στις τοπικές εφημερίδες και τα τοπικά μέσα;;;;

ΓΙΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ, ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΗ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ- κλπ -ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓIAΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Και μετά να στείλει και την υπηρεσία με φορτηγάκι και αρχηγό τον - ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ -  για να κλείσει το κυλικείο διότι  .......... (θου Κύριε ........)

Βέβαια γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Θα έχει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
Προβολή που έχει εξασφαλιστεί για το ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ την εποχή που λειτουργούσε διαφορετικά.

Όμως με αυτό τον τρόπο θέλουμε να δείξουμε ότι δεν μπορεί να λειτουργεί η τοπική κοινωνία, ο δήμος ως οργανισμός,  ΜΕ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ - ΠΕΝΤΕ - ΠΕΝΗΝΤΑ, ΜΕΤΡΑ και ΣΤΑΘΜΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΧΤΟ.

Δεν μπορεί όλα να γίνονται ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και ΑΝΑΛΟΓΑ με τις διαθέσεις του ΦΥΛΑΡΧΟΥ.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΩΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΤΟΥ.

Είναι ΠΟΛΗ του ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, χώρας μέλους της Ευρωζώνης!

(ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ..... ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ... ).

Και έχει θεσμούς, συμβάσεις  και κανόνες σεβαστούς από όλους και αντιμετωπίζει όλους τους δημότες του με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουν στην Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστρία και την ........... Νοτιοαφρικανική Δημοκρατία των Μαμαλούκων.

Σ.Σ.
1. Το πρόγραμμα του Θεάτρου το βλέπετε εδώ, μαζί με τους χορηγούς του (3η φορά βάζουμε link διότι το ενδιαφέρον μας και η αγάπη μας για το θέατρο είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ http://www.festivalrematias.gr.

2. Εξυπακούεται ότι για τα δελτία τύπου του Δήμου είμαστε πάντα διαθέσιμοι.
Απλά μαι κίνηση ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ κάνουμε για λόγους που είναι γνωστοί σε ΟΛΟΥΣ ΠΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου