Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!



Σπύρος Χρυσικόπουλος - Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ

Γεννήθηκα (31/08/1984) μεγάλωσα και ζω στο Χαλάνδρι.

Είμαι απόφοιτος του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου και του 1ου Γυμνασίου και 1ου Ενιαίου Χαλανδρίου. Σπούδασα Δημοσιογραφία στο NEW YORK COLLEGE και έλαβα μέρος σε πολλά σεμινάρια σχετικά με το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις την περίοδο 2008-2009.

Εργάστηκα από τον Σεπτέμβριο του 2003 μέχρι τον Νοέμβριο του 2008 στην εφημερίδα Derby Sports ως ρεπόρτερ όλων των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού. Από τον Ιούνιο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2010 εργάστηκα σε διαφορετικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου στο πλευρό του υποψηφίου Δήμαρχου Κώστα Παττακού με τον συνδυασμό <<Χαλάνδρι για τους Πολίτες>>.

Ζητώ την ψήφο σας γιατί θέλω να προσφέρω στην πόλη μου.

ΡΕΠΟΡΤΖ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Η μάχη των εντυπώσεων στα ψηφοδέλτια συνεχίζεται:

Στο ψηφοδέλτιο της κας Καρατζά εντύπωση προκαλεί η συμμετοχή της κας Μαρίας Υφαντή την οποία δεν θα ψηφίσει ... ο σύζυγός της, αφού είναι ο κος Καλομοίρης που είναι υποψήφιος με τον ... Σίμο Ρούσσο!!!

Αξιοσημείωτες παρουσίες επίσης αυτές της Αθηνάς Μιρασγίδου στο Πολύδροσο και της νεαρής Μαργαρίτας Ροβά στην Τούφα.

Δελτίο τύπου Για τη συμμετοχή της Προέδρου του Συλλόγου Προστασίας της Ρεματιάς, Νένας Ρήγα ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου


Μετά από 20 χρόνια που  ζω στο Χαλάνδρι και παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στην πόλη μας, είτε ως μέλος και αργότερα πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου είτε ως συνειδητοποιημένος και ενεργός πολίτης,  αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου θεωρώντας πως ήλθε ο καιρός να ακουστούν στην πόλη και οι φωνές των συνειδητοποιημένων πολιτών, που δεν ανήκουν στους  χρησμένους εκπροσώπους των κομμάτων .  
Δεν έχω κομματική ταυτότητα και, ανεπηρέαστη και χωρίς δεσμεύσεις, συμμετέχω ενεργά στα κοινά, με συστηματικές παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια και δημοσιεύσεις στον τύπο και το διαδίκτυο για  θέματα της πόλης μας. Από τα απαράδεκτα πεζοδρόμια και  την άφιλη για τους μη έχοντες κεντρική πλατεία –την ανάπλαση της οποίας πληρώσαμε όμως όλοι – στους βρόμικους, ταλαιπωρημένους κάδους απορριμμάτων, την ανεξέλεγκτη επέκταση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τις αλόγιστες δαπάνες για έργα βιτρίνας, την αδιαφορία για τους κοινόχρηστους χώρους, τη χαλαρότητα στην τήρηση των νόμων, κλπ. κλπ Και φυσικά  στο πώς αντιμετωπίζεται μια  ΖΩΤΙΚΗ λωρίδα πράσινου –η Ρεματιά- η  αναντικατάστατη  αυτή πηγή οξυγόνου  ανάμεσα στα τσιμέντα και   τους δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας.
    Η δημοτική παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου, με τη θαρραλέα και ουσιαστική  αντιπολίτευση,  που άσκησε κατά την προηγούμενη τετραετία, απέδειξε ότι διαθέτει και τις γνώσεις και τη διάθεση να φέρει σε πέρας τα ζητήματα που θεωρώ ζωτικά για την πόλη μας με προεξάρχοντα την προστασία του περιβάλλοντος  και  τα χρονίζοντα θέματα της Ρεματιάς. Της Ρεματιάς, που κινδυνεύει να εξαφανιστεί από τις καταπατήσεις, τις παράνομες χρήσεις και την έλλειψη συντονισμένης και αποτελεσματικής φροντίδας καθώς και τα σχέδια «αξιοποίησής» της, με όλο και περισσότερο τσιμέντο. Από τα πέτρινα τείχη για τη στήριξη των πρανών αντί της φύτευσης,  μέχρι το 1000 θέσεων Θέατρο που προέβλεπε  το αλήστου μνήμης Πρότυπο Καινοτόμο Σχέδιο της παρούσας δημοτικής αρχής.
Σ’ αυτή την παράταξη λοιπόν αποφάσισα να διαθέσω τις γνώσεις, την εμπειρία και  την αγωνιστικότητά μου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Χαλάνδρι και μια σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης με γνώμονα το συμφέρον των πολλών και όχι των ημετέρων.
Για εμάς, για τα παιδιά μας, για τα παιδιά των παιδιών μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ


Παρουσίαση του συνδυασμού του
υποψήφιου δημάρχου Χαλανδρίου
 Γιώργου Κουράση
 “Χαλάνδρι σε δράση”



Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης», η παρουσίαση του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση “Χαλάνδρι σε δράση”.
Στην παρουσίαση το «παρών» έδωσαν ο νυν δήμαρχος Χαλανδρίου και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό “Αττική νέα προοπτική” κ. Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού “Αττική νέα προοπτική” κ. Γιώργος Παπαχρυσάνθης και η υποψήφια ευρωβουλευτής κα. Πηνελόπη Παππά.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Γιώργος Κουράσης, στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία της συμμετοχής όλων των δημοτών ανεξάρτητα από κομματικές αναφορές στη νέα προσπάθεια που κάνει ο συνδυασμός. 
Χαρακτηριστικά τόνισε : «Το Χαλάνδρι μάς ενώνει”.
Επίσης, αναφέρθηκε στις νέες δυνατότητες που δίνει το σχέδιο Καλλικράτης στους δήμους.
Η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και η κοινωνική στήριξη στις μέρες της κρίσης ήταν οι βασικοί άξονες της ομιλίας του κου Γιώργου Κουράση.
Στο τέλος της ομιλίας του, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού. Ενός συνδυασμού που τον χαρακτηρίζει η πολυμορφία και η συνένωση δυνάμεων από όλα τα ιδεολογικά ρεύματα.
Οι υποψήφιου δημοτικοί σύμβουλoι είναι:
Αγαπητού Χρύσα (Κρίστη), Αγγελής Κώστας, Ακαρέπης Θεοφάνης, Αναστασίου Αθανάσιος, Ανδριανάκης Μύρων, Βάσιος Παναγιώτης, Βυτινάρου Αναστασία (Άννα), Δαμίγου Χρυσούλα (Σίσσυ), Δρίβας Κώστας, Ζανιδάκης Κώστας, Ζιάμπας Γιάννης, Θεοδώρου Γιώργος, Καρβούνης Διονύσιος, Καρέλλας Τάσος, Καστόρα Νάντια, Κατσοπρίνης Δημήτρης, Καυκάλα Ελένη, Κιάκος Χρήστος, Κόσσυβας Μιχάλης, Κουνέλης Βασίλης, Κρανίδης Μάνος, Κωνσταντινίδης Γιάννης, Λαδόπουλος Ιωάννης, Λαμπράκης Θεόδωρος, Λαμπρόπουλος Παναγιώτης, Λιανός Δημήτρης, Λουίζος Αναστάσιος, Λουκόπουλος Ευστάθιος, Μπάβας Φώτης, Μπασιάκου-Παπασταθοπούλου Περσεφόνη –Ευαγγελία (Πένυ), Μπούγια – Ευσταθιάδη Μάρα, Νιώτη Ελένη, Νόμπελης Ζαχαρίας (Άρης), Ντάβαρης Ηλίας, Παπακυριακόπουλος Γιώργος, Παρασκευόπουλος Σωτήρης, Πετρόπουλος Αθανάσιος, Πίτσιος Γιάννης, Πούλου Τζίνα,  Πράσσας Γιάννης, Σαρακηνός Ιωάννης, Σταύρου Βασίλης, Συρμάνογλου Παντελής, Τραπεζιώτης Δημήτρης, Τσελεπίδου Ελένη, Τσικίνη Άννα-Μαρία, Τσόκαλης Γιώργος, Χατζηγεωργίου-Θεοχαρίδου Αφροδίτη, Χάλαρη Βασιλική (Κική) Κουφάκη Λαμπρινή.

αττική συνεργασία όχι στο μνημόνιο: Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Αλέξη Π...

αττική συνεργασία όχι στο μνημόνιο: Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Αλέξη Π...: "Η Κυβέρνηση, υπό την επήρεια του νεοφιλελεύθερου πνεύματος που διαχέει προς πάσα κατεύθυνση το Μνημόνιο, ερωτοτροπεί με την ανάθεση ενός τμή..."