Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τελεσίγραφο των εργαζομένων: «Χωρίς εκλογικό επίδομα απέχουμε»«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΥΠ.ΕΣ. – ΠΟΕ ΟΤΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ «Ήδη το λαμβάνουν με τα έξοδα κίνησης» η απάντηση του υπουργείου

Τελεσίγραφο των εργαζομένων: «Χωρίς εκλογικό επίδομα απέχουμε»«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΥΠ.ΕΣ. – ΠΟΕ ΟΤΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ «Ήδη το λαμβάνουν με τα έξοδα κίνησης» η απάντηση του υπουργείου

ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


Για τις δραστηριότητες και τις θέσεις της Κίνησης, τις περιοδείες του κου Μητρόπουλου, αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία, το Εκλογικό Κέντρο, στεγάζεται στην Πανεπιστημίου και Χαριλάου Τρικούπη 4, λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210- 3631210, 3631390, 3631796 (fax: 210- 3631140).

ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Σε μία εκδήλωση όπου κυριάρχησε ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία, ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης παρουσίασε εχθές, στο κλειστό γυμναστήριο Χαλανδρίου τα μέλη του συνδυασμού του.

Στην ομιλία του ο κος Κουράσης αναφέρθηκε στους κύριους στόχους της παράταξής του. Αιχμές της τοποθετησής του αποτέλεσαν οι απόψεις του για συλλογικότερη λειτουργία του δήμου σε περίπτωση που νικήσει, εγκαταλείποντας οριστικά το ξεπερασμένο δημαρχοκεντρικό μοντέλο. "Δέσμευσή μας είναι μόνο το Χαλάνδρι" τόνισε ο κος Κουράσης καταχειροκροτούμενος από ένα κατάμεστο κλειστό γήπεδο.

Θετική αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στην εκδήλωση δεν συμμετείχαν καθόλου κεντρικά πολιτικά στελέχη της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση των ονομάτων ένα όνομα έκλεψε τις εντυπώσεις: Ο Γιάννης Λαμπράκης, γιος του μάρτυρα - αγωνιστή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη !

Αίσθηση προκάλεσε και η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Κουνέλη που ενισχύει τα ... αριστερά άκρα της ομάδας καθώς και των κων Σαρακηνού Γιάννη (Δικηγόρου, πρωταθλητή τένις και του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου, γιατρού στο ΙΚΑ.

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:








Ανακοίνωση - Πρόσκληση


Χαλάνδρι 07, Οκτωβρίου 2010

Στον προαύλιο χώρο του ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Τούφα Χαλανδρίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ διοργανώνει για τους δημότες μας ένα νησιώτικο γλέντι υπό τους ήχους του βιολιού του κ. Χρήστου Τσελέντη την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010, και ώρα 19:00.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού θα προσφερθούν παραδοσιακά κυκλαδίτικα προϊόντα.

Όλοι οι Δημότες του Χαλανδρίου είναι προσκεκλημένοι, για να περάσουμε μια διαφορετική βραδιά και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας.

Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του συνδυασμού
Νικόλαος Σιαπέρας

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ


 Χαλάνδρι 06, Οκτωβρίου 2010

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για την βελτίωση της ζωής του πολίτη του Χαλανδρίου, το σεβασμό στο περιβάλλον, με αφοσίωση στην υποχρέωση του να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στον Χαλανδραίο και στα παιδιά του.

Σε αυτή την προσπάθεια ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πανταζής πλαισιώνεται από νέο αίμα, νέους αυτοδιοικητικούς, επιτυχημένους επαγγελματίες στους τομείς τους, που σε συνεργασία με εμπειρότερα στελέχη, δημιουργούν νέα δυναμική και φιλοδοξούν να αναγεννήσουν το Χαλάνδρι.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ανακοινώνει σήμερα τους παρακάτω υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου:


1. ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Οδοντίατρος

2. ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Μηχανικός

3. ΒΛΑΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - Αυτοκινητιστής

4. ΔΙΠΛΑ ΦΙΟΡΟΥΛΑ - Μαθηματικός

5. ΔΟΥΚΗ ΜΑΡΙΝΑ - Φιλόλογος

6. ΖΕΡΒΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Σκηνοθέτης

7. ΖΙΑ ΜΑΡΙΑ - Δικηγόρος

8. ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Στέλεχος τράπεζας, Πληροφορική

9. ΚΟΥΡΟΥΒΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Νοσηλευτής

10. ΚΟΥΤΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Επιχειρηματίας

11. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Μηχ. Μηχανικός

12. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ - Επιχειρηματίας

13. ΜΙΝΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Υπάλληλος Υ.Π.Α

14. ΜΠΑΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Συγκοινωνιολόγος

15. ΝΤΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Καθηγητής

16. ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Φοιτητής

17. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ - Δικηγόρος

18. ΣΟΥΛΤΗ ΑΦΕΝΤΩ – τέως Υπάλληλος Πολεμικής Αεροπορίας

19. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Ηλεκτρολόγος

20. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Υπάλληλος Ο.Τ.Ε


Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου

Νικόλαος Σιαπέρας

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ