Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Eκλογικές Δαπάνες:Ελάχιστοι πήραν κωδικό Διαφάνειας

Eκλογικές Δαπάνες:Ελάχιστοι πήραν κωδικό Διαφάνειας

ΠΑΣΟΚ: Σπυρόπουλος και Οικονόμου οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι

ΠΑΣΟΚ: Σπυρόπουλος και Οικονόμου οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ! ΑΧΑΧΑΧΑ! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ! ΑΚΟΥ "ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!" ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ LR ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΑΣ ΖΟΡΙΣΕ. ΟΡΙΣΤΕ Η HR ΦΩΤΟ.

Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.


15 ΧΡΟΝΙΑ Β & Β ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


Σε μια εποχή έλλειψης ποιότητας και δημιουργικότητας, ένα φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στο Πολύδροσο, στην Γαζίας 3, κάνει το αυτονόητο.
Δίνει χώρο και τρόπο έκφρασης σε παιδιά, νέους και μεγάλους, με δημιουργική και όχι στείρα μάθηση της Ξένης Γλώσσας.
Οι μαθητές του μαθαίνουν να σκέπτονται και να εκφράζονται με ευχέρεια και άνεση στα Αγγλικά - Γερμανικά - Γαλλικά.
Το Β&Β δεν είναι ένας συνηθισμένος φροντιστηριακός χώρος, αλλά μια κυψέλη μάθησης και πολιτισμού. Τα παιδιά όχι μόνο μιλάνε την γλώσσα αλλά παίζουν ακόμη και θεατρικά έργα στη γλώσσα που μαθαίνουν.
Το Β&Β απ' το 1994 διαθέτει εμπειρία, υπευθυνότητα, οικογενειακό περιβάλλον και κλίμα συνεργασίας. Δεν βλέπει "πελάτες", αλλά φίλους πιστούς, συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο ταξίδι της εκπαίδευσης.
Η ιδιοκτήτριά του κα Elke Boy (Master Γερμανικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Erlangen) καθώς και οι έμπειροι καθηγητές με παιδαγωγικές σπουδές, που την πλαισιώνουν απ' την αρχή, έχουν πολύχρονη διδακτική εμπειρία, και είναι πρόθυμοι να σας δώσουν την σωστή συμβουλή και να σας κατευθύνουν στις σωστές επιλογές για τα παιδιά σας.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΠΡΟΥ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

Ενημέρωση από την πρΟΤΑση - Το περιοδικό των εργαζόμενων του Δήμου Χαλανδρίου

Υγεία, παιδεία, νόμοι, θεσμοί και υπηρεσίες βάλλονται από παντού. Προβληματικά υπήρχαν (;) στη ζωή μας εδώ και χρόνια, ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ, πλέον, από τον εφιάλτη μέσα στον οποίο ζει η χώρα : Δάνεια, ελλείμματα, ανεργία, ανυποληψία, διαφθορά και χρεοκοπία (πολιτική, ηθική και – μπορεί – οικονομική).

Ξυπνήσαμε μια μέρα και μάθαμε – ή, ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ – ότι χρωστάμε…

Χρωστάμε σε αυτούς που έδιναν μίζες, σε αυτούς που τις έπαιρναν και σε αυτούς που μεσολαβούσαν για να τις πάρουν.


ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΑΙ η καθημερινή ζωή των Ελλήνων και υπονομεύεται το μέλλον (;) τους. Το δίλημμα (ή, για άλλους, «ψευτοδίλημμα») Μνημόνιο ή Πτώχευση πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας σαν τα μαύρα σύννεφα που είναι έτοιμα να φέρουν βροχή και σαν τα κοράκια – κυριολεκτικά, αλλά, ΚΥΡΙΩΣ, μεταφορικά - που μυρίζονται πτώματα ήδη φαγωμένα…


Εμείς συνεχίζουμε. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν χρόνο για «διλήμματα». Πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, με ζήλο, εργατικότητα και αυταπάρνηση. Οι ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ και ΟΔΥΝΗΡΕΣ περικοπές που έγιναν στα εισοδήματά μας και η πολιτική βούληση για αυτές που θα ακολουθήσουν, πρέπει να μας κρατήσουν σε εγρήγορση και επιφυλακή. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος, μέχρι, τουλάχιστον, να αναδειχθεί η ΑΔΙΚΙΑ…


Η Συντακτική Ομάδα της πρΟΤΑσης

Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου