Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια……………….από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου

- Τι κάνεις ρε?????? θα την κάψεις την τηλεόραση…

- Τι να κάνω ρε γυναίκα? αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα…δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω….

- Την τσόντα δες………………..μπάσκετ ξέρεις……….

Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου Γεωργίου Κουράση.


Αγαπητοί συμπολίτες,

Με την ενθάρρυνση και τη συνεργασία πολύτιμων φίλων και άξιων  συμπολιτών, αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος Δήμαρχος στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω.

Επιθυμία και φιλοδοξία μου αποτελεί η προσφορά στον τόπο μου.

Δυστυχώς στη χώρα μας, πολλοί πιστεύουν ότι η έννοια "πολιτική" δεν συναντάται με την έννοια "προσφορά".

Ανήκω σε αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν στη χαμένη για πολλούς, αξία της πολιτικής και στο ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν πρέπει να αποτελεί μια υπόθεση "ολίγων".

Γιατί η αποχή των πολλών από τα κοινά δίνει πρόσφορο έδαφος και τροφοδοτεί την απαξίωση που βιώνουμε όλοι, που βιώνει η χώρα μας.

Αντίθετα, η ευρεία συμμετοχή των πολιτών αποτελεί το μόνο όπλο που έχουμε στην προάσπιση μιας χρηστής διοίκησης για να προάγουμε την αποτελεσματικότητα και χρησιμότητα των κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος του συνόλου.

Πρώτος στόχος είναι η κινητοποίηση των δημοτών μας προκειμένου να ασχοληθούν με  ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα με τα του Δήμου μας.

”Ανοιχτός Δήμος στους πολίτες” το εναρκτήριο και κύριο σύνθημά μας.

”Ανοιχτός Δήμος” ήδη από την προεκλογική περίοδο, με διαδικασίες διαλόγου και συμμετοχής. Στόχος η κινητοποίηση του πολίτη και η συγκρότηση ενός συνδυασμού προς όφελος της πόλης, που θα συγκεντρώνει τις μέγιστες και βέλτιστες κοινωνικές, πολιτιστικές και πολιτικές δυνάμεις της.

Δεύτερος στόχος είναι ένας Δήμος “συμπαραστάτης στο δημότη” με τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, έτοιμος να τολμήσει, να πρωτοπορήσει!

Είμαστε υπερήφανοι για το Χαλάνδρι, για την ιστορία του, τους ανθρώπους του και το φυσικό περιβάλλον που μας κληροδοτήθηκε.

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τον πήχυ ψηλά. Για ένα Δήμο πρωτοπόρο, αποτελεσματικό, χρήσιμο για τη ζωή των κατοίκων του, αλλά και υπόδειγμα για την πολύπαθη Αττική.

Το Χαλάνδρι μπορεί...

Μπορεί να γίνει καλύτερο.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗ.


Ο Κώστας Παττακός είναι οριστικά ο δεύτερος διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες από πολλούς παράγοντες της πόλης μας που ενημερώθηκαν σήμερα από τον ίδιο τηλεφωνικά για την πρόθεσή του να ξεκινήσει αύριο 9 Σεπτεμβρίου, επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία.


Ο υπ. Δήμαρχος Κώστας Παττακός, επέλεξε, μια μέρα πριν την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του με δελτίο τύπου, που θα κυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη, να ενημερώσει προσωπικά θεσμικούς παράγοντες της πόλης μας θέλοντας να υπογραμμίσει και με αυτό τον τρόπο το ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ που αποτελεί την βάση πάνω στην οποία συγκροτεί την δημοτική του παράταξη. Έτσι τηλεφώνησε στον απερχόμενο Δήμαρχο Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του Δήμου κο Αμμολοχίτη, τους γραμματείς των Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς κο Μπαξεβανάκη και Μαρτσούκα αντίστοιχα καθώς και στελέχη του δήμου Χαλανδρίου.

Μείνετε συνδεδεμένοι για ό,τι νεώτερο.

ΠΑΣΟΚ : Εχθές συνεδρίασε η επιτροπή χρισμάτων.

Συνεδρίαση της επιτροπής χρισμάτων έγινε εχθές στην Ιπποκράτους. Στόχος να καταλήξουν στους 37 τελευταίους δήμους (κατά Θανάση Τσούρα) που θα δοθεί χρίσμα, ενώ σε 120 δήμους η Ιπποκράτους θα μείνει αμέτοχη. Η πληροφορίες από την συνεδρίαση για το Χαλάνδρι είναι αντιφατικές.
Από το επιτελείο του κου Ανδρεόπουλου (Κική Γκότση, Τάκης Μιχαηλίδης, Μπάμπης Παπαϊωάννου και Σταμάτης Πετρόπουλος) διαρρέεται ότι εντός της ημέρας η Ιπποκράτους θα ανακοινώσει χρίσμα στον Στάθη αφού ασκήθηκαν από τοπικούς βουλευτές ισχυρές πιέσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι διαρροές από τον τοπικό μηχανισμό περί δημοσκόπησης που έγινε – τάχα - ιδιωτικά και όχι από το ΠΑΣΟΚ και άρα δεν το δεσμεύει, κάτι που δεν είναι παρά σχέδιο παραπληροφόρησης της τοπικής κοινής γνώμης.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι διαρροές από στελέχη της παράταξης του κου Κουράση, που με κάθε τρόπο επιμένουν ότι οι δικές τους πληροφορίες μιλούν για ΧΡΙΣΜΑ – ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ στον κο Ανδρεόπουλο.

Πάντως στην Ιπποκράτους, σύμφωνα με ασφαλής μας πληροφορίες, έχει διαμορφωθεί ισχυρό μπλοκ στελεχών που ακουμπά ακόμα και στα πολύ ψηλά κυβερνητικά κλιμάκια που καταθέτει την άποψη ότι στο Χαλάνδρι δεν πρέπει να δοθεί χρίσμα. Σε επικοινωνία με κάποιους εξ αυτών εχθές μας κατέθεσαν την εκτίμηση ότι ούτε σήμερα θα βγει καπνός.

Στην πλευρά του «κοινωνικού» ΠΑΣΟΚ : Ο Νίκος Πανταζής ετοιμάζει με γρήγορους ρυθμούς το εκλογικό του κέντρο στην συμβολή των οδών Χαϊμαντά και Αριστοφάνους έχοντας δικαιολογημένα προσωπικά παράπονα με την Ιπποκράτους και ετοιμάζεται να μπει στην μάχη ενώ ο Κώστας Παττακός διαμορφώνει μεθοδικά, ψύχραιμα και υπομονετικά την παρέμβασή του στα βαλτωμένα τοπικά δρώμενα.

Και μία δική μας πρόβλεψη : ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Πλήρως επιβεβαιώθηκε το προχθεσινό μας ρεπορτάζ. Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος ανακοίνωσε εχθές στην παράταξή του την απόφασή του να εκτεθεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια.

Με την επιλογή του αυτή απομακρύνεται η πιθανότητα ο κος Ζαφειρόπουλος να ακολουθήσει την κα Μπακογιάννη στο πολιτικό της εγχείρημα επιλέγοντας να παραμείνει στις ράγες της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.