Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

MONO 15ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (!) ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!

Τοπικές εκλογές: Περίπου 13 χιλ. οι μεταναστες που θα ψηφίσουν

Αντιπεριφερειάρχης ο Ζαφειρόπουλος | Statesmen

Αντιπεριφερειάρχης ο Ζαφειρόπουλος Statesmen

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο κος Ζαφειρόπουλος με συνεργάτες του.

Μέγα δίλημμα είχε να αντιμετωπίσει ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος αφού έπρεπε να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την πολιτική του διαδρομή.

Ο Βασίλης Κικίλιας μέρες τώρα έχει ζητήσει την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Αττικής σε ρόλο αντιπεριφερειάρχη αλλά και ο Νικήτας Κακλαμάνης πρότεινε την μετατόπιση του Δημάρχου Χαλανδρίου στον Δήμο της Αθήνας με αυξημένες αρμοδιότητες.

Το δίλλημα για τον κο Ζαφειρόπουλο ήταν μεγάλο αλλά ένα τηλεφώνημα την προηγούμενη εβδομάδα από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ κο Αντώνη Σαμαρά ουσιαστικά καθόρησε την απόφαση του Γρηγόρη.

Ο κος Σαμαράς ζήτησε από τον κο Ζαφειρόπουλο να στηρίξει το κόμμα του στην πιο δύσκολη πολιτική μάχη του Νοεμβρίου, αυτή της περιφέρειας Αττικής από την θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη.

Ο κος Ζαφειρόπουλος ζήτησε λίγο χρόνο και ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο προβληματισμού και διαβουλεύσεων οι πρωινές μας πληροφορίες μας λένε ότι ο κύβος ερρίφθη : Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος θα αποδεχτεί την θέση στο ψηφοδέλτιο Κικίλια.

Από εμάς οι ευχές για προσωπική επιτυχία είναι δεδομένες αφού ο κος Ζαφειρόπουλος από όπου και αν συνεχίσει την πολιτική του διαδρομή θα είναι χρήσιμος για το Χαλάνδρι.