Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ, ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ … ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

ΧΘΕΣ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ U2 – ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ 1 : Το γκάλοπ στο Χαλάνδρι έγινε, ήταν επίσημο και με εντολή από το ΠΑΣΟΚ. Αυτά για όσους διαδίδουν άλλα. Το έκανε η GPO και αυτό είναι τόσο βέβαιο που δεν παίρνει πιο πολύ διασταύρωση. Παραδόθηκε από τον κο Θεωδορικάκο την Πέμπτη το βράδυ στο ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ 2 : Η επιτροπή χρισμάτων σε συνεννόηση με το Μαξίμου είχαν συμφωνήσει ότι θα κάνουν ότι βγάλει η μαυρομύτα του γκάλοπ για να τελειώνουν.

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ 3 : Ο Παττακός δεν κέρδισε απλώς, όπως ήταν το αυτονόητο ότι θα γίνει απέναντι στους κους Ανδρεόπουλο και Μανιάτη. ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΕ με μεγάλη διαφορά! Την είδηση διασταυρώσαμε από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στο κέντρο των εξελήξεων και μεγαλοδημοσιογράφους.

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ 4 : Το αποτέλεσμα εξέπληξε την Ιπποκράτους, που παραπλανημένη τόσα χρόνια άλλα εκτιμούσε και νόμιζε.

ΣΗΜΕΡΑ:

Στο Σαββατιάτικο τύπο αναφέρεται ότι ο κος Θανάσης Τσούρας – επικεφαλής της επιτροπής χρισμάτων – συνομιλώντας με δημοσιογράφους ανέφερε ότι σε 120 περίπου δήμους δεν θα δοθεί χρίσμα.

Η ανατροπή της αρχικής απόφασης είναι πολύ κοντά! Το παιχνίδι τελειώνει: Στο Χαλάνδρι ή δεν θα δοθεί χρίσμα ή θα το πάρει Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ.

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η Ν.Δ. ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ! Ο ΚΟΣ ΒΑΡΔΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!



"Είναι βέβαιο ότι εάν έπρεπε να ψηφίσουν 181, η Νέα Δημοκρατία θα "έβαζε πλάτη" και θα ψήφιζε το μνημόνιο, και θα έπαιρνε και το πολιτικό κόστος"!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ... ΧΑΡΙΖΟΥΝ! ΧΡΗΜΑ, ΧΩΡΟΙ, ΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΛΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ

tromaktiko: Όλα τα έξοδα/έσοδα των υποψηφίων θα δημοσιεύονται ...: "ΤΕΛΟΣ στις ανώνυμες χρηματοδοτήσεις υποψηφίων και συνδυασμών κατά τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές βάζει το υπουργείο Εσω..."

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ!

tromaktiko: Στο διαδίκτυο έσοδα και δαπάνες: "Ένα νέο εργαλείο για τον περιορισμό του μαύρου πολιτικού χρήματος και την οικονομική διαφάνεια των συνδυασμών στις δημοτικές και περιφερε..."